14 évesen a 166 cm, és 57 kg az átlagos vagy fogynom kéne?
Figyelt kérdés
2014. jún. 2. 20:07
1/8 anonim válasza:
Nekem elég soknak tűnik... A magassághoz végülis jó, de 14 évesen...eddzél.
2/8 anonim válasza:
átlagos.Fogynod nem kell.Esetleg magasságban nőhetsz, de anélkül is átlagos.Én 14évesen 173 centivel voltam 61kg
3/8 anonim válasza:
Ez három szám. Nem látok képet, se azt, Te mennyire vagy megelégedve magaddal.
5/8 anonim válasza:
Én 165 cm, és 56 kg vagyok (16 évesen) és azt mondta a suliba az iskolaorvos, hogy alultáplált vagyok :o
6/8 anonim válasza:
Én 14 évesen a 175 cm, 58 kg vagyok. Egy barátnőm szintén 14 évesen, magasabb tőlem, kb. 180 cm, 58-59 kg. Rajtam látszik hogy van egy kis felesleg (hasamon, lábaimon), de a barátnőm nagyon vékony.. úgyhogy kép nélkül nehéz megmondani.
7/8 anonim válasza:
Nem kell fogynod! A magasságodhoz és a korodhoz pont jó a súlyod.
8/8 anonim válasza:
Ehhez a magassághoz pont most van normális súlyod. Ha fogynál, lenne rá esély, hogy nagyon belemerülj, aminek anorexia is lehetne a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!