Fogynom kellene? Vagy így még elmegy egynek? Átlagos?
Figyelt kérdés
Lány 18év,163cm,63kg,derék 79,csípő 95,mellbőség 93,mell alatt 83.köszönöm2012. márc. 29. 23:01
1/8 A kérdező kommentje:
Comb: 52,
Vádli: 32,
Kar(felül): 27
2012. márc. 29. 23:11
2/8 A kérdező kommentje:
Aki meg tudja ítélni centik alapján: Ez még átlagos vagy fogynom kéne?
2012. márc. 29. 23:12
3/8 anonim válasza:
Hát egy kép nem lett volna hülyeség amugy,de szerintem se fogynod,sem híznod nem kell,igy nehéz jót mondani:)
4/8 anonim válasza:
Nehéz így bármit is mondani, a centik alapján vastag a derekad, legalábbis a csípődhöz képest, és a 163 centihez egy kicsit sok 18 évesen a 63 kg, de függ csontozattól is.
Én 168 cm magas vagyok, a szülések után voltam 65 kg és kövérnek éreztem magam, most 56 kg vagyok és így nekem pont jó, de én már 34 éves vagyok, igaz elég vékony csontú.
Szerintem csinálj pár derék karcsúsító gyakorlatot, úgy arányosabb leszel, de jó lenne egy fotót látni:)
5/8 anonim válasza:
hát én 165 cm vagyok és úgy 52 kg és 20 éves,de ígyis elégedetlen vagyok. Képet linkelj mielött persze véleményezünk,nem kell a fejednek bent lennie ha nem akarod. Milyen méretű ruhákat hordasz amúgy?
6/8 A kérdező kommentje:
M/L, attól függ vmikor XL.
2012. márc. 30. 13:09
7/8 A kérdező kommentje:
Mindenképpen fogyni szeretnék,mert nekem csak szinte a hasamra rakódik. És egyáltalán nem vagyok így megelégedve magammal.Milyen torna gyakorlatokat csináljak,vagy mit ne egyek?Valakinek van valami tippje? Köszönöm előre is!
2012. márc. 30. 13:11
8/8 anonim válasza:
sok féle módszer van itt jó sokból válogathatsz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!