15 éves vagyok 156 cm és 58 kiló! De úgy hogy 60-ból fogytam 2 kilót!? Mennyi az átlagos súly kell még fogynom én mindenképp szeretnék !
Figyelt kérdés
Minimum június 20.-áig fogyózni de nem drasztikusan! Amúgy nem vagyok egy dagi alkat mindig is formás alakom volt csak most egy bizonyos okból pár hónapja felszedtem egy pár kilót!Várom véleményeteket!2009. máj. 15. 20:53
1/3 anonim válasza:
Szerintem 156 cm-hez a normális súly kb. 50 kg, de az alkatodtól sok minden függ, nem biztos, hogy ennyit kell fogynod. Csak sportolj sokat, igyál sokat, és késő este ne egyél, akkor könnyebben lefogysz. Menet közben aztán majd meglátod, hány kilónál akarsz leállni. Remélem segítettem.
2/3 A kérdező kommentje:
Mindenképpen!Köszi:D
2009. máj. 16. 13:14
3/3 anonim válasza:
Itt egy link egy kalkulátor a testömegindex kiszámolására! Oda fogja írni hogy túlsúlyos vagy, vagy nem: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!