Fogynom kéne még? 14 éves vagyok,155 cm és 58-59 kg. Egyéb dolgok: szemem színe: kék hajam színe: barna Fiúk, lányok. Szerintetek most már" átlagos lánynak" érezhetem magam? Továbbiak lent!
14 éves lán vagyok! 155 cm és 58-59 kg.
13 évesen 152cm, és 65 kg voltam. Csúfoltak, folyton megaláztak a súlyom miatt!Én ezt megelégeltem! Nekiálltam a fogyókúrához. Lassan de biztosan csináltam, nem érdekelt mennyi idő alatt , de elterveztem ,hogy lefogyok. A mottóm: Lassan járj , tovább érsz. Nem kapkodom el, nem koplalok, hogy aztán visszaömöljenek rám a kilók.Most tartok 8 kg mínusznál, de még mindig nem elég, én még mindig kövér vagyok! A tanárok, az osztálytársam szülei,a rokonaim folyton mondják hogy milyen csinos vagy, és milyen sokat fogytam! Szerintetek fogynom kéne még?
Nem látjuk mennyire vagy zsíros, 58 kilós nő lehet egészséges is, sportos de lehet duci is.
Egyébként először az jutott eszembe, hogyan jön ide a hajad és a szemed színe?
Ismerkedős oldal hmmm ; )
Nem!Dehogy is!.:)
Csak eddig nem is tartottam magam , nem mertem magam "lánynak" nevezni!Annyira utáltam magam..és most csak véleményt szerettem volna, hogy vagyok -e már átlagos lány? És nem kell-e magamat utálnom.:s Semmi köze az ismerkedéshez!.:)))
Az önutálat serdülő korban pszichés egészségügyes kérdés, nem fogyásé vagy testalkaté.
A kinézetedhez képet kell feldobni, mert számok alapján nem tudunk válaszolni (aki válaszol, az blöfföl) az önelfogadás hiányával, önutálattal pedig szakemberhez, vagy legkevesebb a szüleidhez kell fordulnod..
Tiniknek csak többet kellene beszélniük ezekről a dolgokról olyan emberekkel, akik megtanítják őket a fontos (belső) dolgokra.
Ma egy átlag serdülőnél szerintem ez szinte teljesen hiányzik. Ilyen szempontból még kifejezetten értelmesek is lennének a keresztény vallási közösségek, mert a lelkészekkel/papokkal igen jól meg lehet beszélni a belső/lelki gondokat, így azok el is múlhatnak.
Kérdező, nyilván kívánom neked hogy egyél és élj egészségesen, ezért legyen egészséges alakod, de ha önmagaddal nem vagy igazán kibékülve, akkor még jó alakkal sem fogod tudni elfogadni magad. Tehát első dolog, hogy belül nyugodj le, fogadd el önmagadat és közben persze edzel, egészségesen eszel és el is éred az egészséges testsúlyt, izomzatot stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!