Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogynom kéne még? 14 éves...

Fogynom kéne még? 14 éves vagyok,155 cm és 58-59 kg. Egyéb dolgok: szemem színe: kék hajam színe: barna Fiúk, lányok. Szerintetek most már" átlagos lánynak" érezhetem magam? Továbbiak lent!

Figyelt kérdés

14 éves lán vagyok! 155 cm és 58-59 kg.

13 évesen 152cm, és 65 kg voltam. Csúfoltak, folyton megaláztak a súlyom miatt!Én ezt megelégeltem! Nekiálltam a fogyókúrához. Lassan de biztosan csináltam, nem érdekelt mennyi idő alatt , de elterveztem ,hogy lefogyok. A mottóm: Lassan járj , tovább érsz. Nem kapkodom el, nem koplalok, hogy aztán visszaömöljenek rám a kilók.Most tartok 8 kg mínusznál, de még mindig nem elég, én még mindig kövér vagyok! A tanárok, az osztálytársam szülei,a rokonaim folyton mondják hogy milyen csinos vagy, és milyen sokat fogytam! Szerintetek fogynom kéne még?

2014. febr. 9. 09:11
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
lány* , elnézést a helyesírási hibáért!:)
2014. febr. 9. 09:12
 2/11 anonim ***** válasza:
88%

Nem látjuk mennyire vagy zsíros, 58 kilós nő lehet egészséges is, sportos de lehet duci is.

Egyébként először az jutott eszembe, hogyan jön ide a hajad és a szemed színe?

Ismerkedős oldal hmmm ; )

2014. febr. 9. 09:23
 3/11 A kérdező kommentje:

Nem!Dehogy is!.:)

Csak eddig nem is tartottam magam , nem mertem magam "lánynak" nevezni!Annyira utáltam magam..és most csak véleményt szerettem volna, hogy vagyok -e már átlagos lány? És nem kell-e magamat utálnom.:s Semmi köze az ismerkedéshez!.:)))

2014. febr. 9. 09:26
 4/11 anonim válasza:
Jobban számít,a zsír-izom arány.(hasonlóan az előző válaszadó véleményéhez)Szerintem,ha sportolsz,tornázol minden nap,v másnaponként,min. fél órát,az rengeteget számít.
2014. febr. 9. 09:53
 5/11 anonim ***** válasza:

Az önutálat serdülő korban pszichés egészségügyes kérdés, nem fogyásé vagy testalkaté.

A kinézetedhez képet kell feldobni, mert számok alapján nem tudunk válaszolni (aki válaszol, az blöfföl) az önelfogadás hiányával, önutálattal pedig szakemberhez, vagy legkevesebb a szüleidhez kell fordulnod..

Tiniknek csak többet kellene beszélniük ezekről a dolgokról olyan emberekkel, akik megtanítják őket a fontos (belső) dolgokra.

Ma egy átlag serdülőnél szerintem ez szinte teljesen hiányzik. Ilyen szempontból még kifejezetten értelmesek is lennének a keresztény vallási közösségek, mert a lelkészekkel/papokkal igen jól meg lehet beszélni a belső/lelki gondokat, így azok el is múlhatnak.

Kérdező, nyilván kívánom neked hogy egyél és élj egészségesen, ezért legyen egészséges alakod, de ha önmagaddal nem vagy igazán kibékülve, akkor még jó alakkal sem fogod tudni elfogadni magad. Tehát első dolog, hogy belül nyugodj le, fogadd el önmagadat és közben persze edzel, egészségesen eszel és el is éred az egészséges testsúlyt, izomzatot stb.

2014. febr. 9. 10:08
 6/11 anonim válasza:
Szerintem meg foggyál,ha nem érzed jól magad a bőrödben.De aztán nehogy a ló túloldalára ess! 14/L
2014. febr. 9. 10:32
 7/11 anonim ***** válasza:
Huuu, gratulálok, nagyon ügyes vagy! Fogyhatsz még pár kilót, de csak okosan, ahogy eddig is. Érezheted magad csinosnak. :)
2014. febr. 9. 11:09
 8/11 anonim ***** válasza:
Ne akarj átlagos lenni! Nincs is annál rosszabb, törekedj arra, hogy a saját egyéniséged alakítsd ki.
2014. febr. 9. 12:08
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos tanácsokat,és a jókívánságokat! Igen rengeteget sportolok! Az iskolám 1km-re van az otthonomtól, oda biciklivel vagy gyalog járok! Ezt a távot naponta 2× megismétlem mert vissza kell járnom szakkörökre. Tesi tagozatos vagyok, tehát minden nap van tesi óránk! Itthon sokat szoktam tornázni, és táncolni tehát a mozgással nincs nagy baj.:) Nincs nagy hasam, csak husis a csípőm, és ez nagyon zavar...
2014. febr. 9. 12:54
 10/11 anonim válasza:
Csak így tovább ügyes vagy. Még fogyhatsz pár kilót de vigyázz ne vidd tulzásba! Az a lényeg hogy légy elégedett magaddal és ne elégedetlenkedj! Sok sikert!
2014. febr. 9. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!