Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mennyire fontos számotokra,...

Mennyire fontos számotokra, hogy a nőgyógyászotok (szimpatikus), esetleg jobb kinézetű, nem túl öreg férfi legyen?

Figyelt kérdés
Könnyebb megélni a szülést megelőző vizsgálatokat?
2014. máj. 22. 09:01
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
12%

Nekem az volt a fontos, hogy női orvos legyen, aki így szinte a "barátnőm" is lehetne és nem kell hosszasan magyaráznom elcsukló hanggal - az izgalomtól és szégyenkezésemtől - intimebb problémáimat.

Meg találtam, szerencsére, és másnak is csak ajánlani tudnám.

2014. máj. 22. 20:18
 22/23 anonim ***** válasza:
51%
Azért a nyolvanéves "halál"biztos kezű orvos csak operáljon téged, ne engem!
2014. máj. 22. 20:20
 23/23 anonim ***** válasza:
34%

Sziasztok!

Én a 21-es hozzászólóval értek egyet. Tudja mit élek át, nem kelljen szégyenkeznem előtte, és tudja milyen érzés amit épp velem csinál.

Őszintén nekem még soha nem jutott eszembe, hogy megnézzem, hogy az orvos, aki ellát jóképű-e? Nekem nő nemű nőgyógyászom van, de pl. a háziorvosom, a gasztroenterológusom, férfi, és még sosem néztem rá olyan szemmel. Nem az a lényeg.

2014. máj. 23. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!