Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mennyire fontos számotokra,...

Mennyire fontos számotokra, hogy a nőgyógyászotok (szimpatikus), esetleg jobb kinézetű, nem túl öreg férfi legyen?

Figyelt kérdés
Könnyebb megélni a szülést megelőző vizsgálatokat?
2014. máj. 22. 09:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
93%

Az úriember is egy másik fogalom, annak sincs köze a jóképűséghez és a fiatalsághoz.

Egy jó pasi is lehet bunkó, és egy átlagos is lehet úriember.

2014. máj. 22. 09:30
 12/23 anonim ***** válasza:
0%

Miért lenne nehéz bekerülni hozzájuk? Ugyanolyan orvos, mint a többi. Velem sem nehezebb kampányt készíttetni, mert csinos vagyok:D A pénz az pénz.

Az enyém pl. ő: [link] Csak ajánlani tudom, és örömmel fogad embereket szülni/nemszülni/rákot szűrni, stb.

Szerintem a bizalom nagyon fontos. Én pl. már 23 évesen kíváncsi voltam dolgokra, pl. mi az az injekció, amit beadnak Nyugaton a kismamáknak, hogy ne legyen tejük, miért adják be, stb. Ő pedig elmagyarázta, hogy ott nincs GYED, ezért nem szoptatnak, stb.

És azért fontos, hogy ne legyen öreg, mert egy öreg pasi/nő nehezebben mozog, biztosan nem tart előadást konferencián Nyugaton. Olyan orvos meg kinek kellene, aki nem halad a tudománnyal???

2014. máj. 22. 09:36
 13/23 A kérdező kommentje:

Na de nem is ez a lényeg, hogyan fogalmaztam, csak legyen

jobb kinézetű és normális.

2014. máj. 22. 09:36
 14/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utolsó válaszoló! :-))
2014. máj. 22. 09:37
 15/23 anonim ***** válasza:
95%

"És azért fontos, hogy ne legyen öreg, mert egy öreg pasi/nő nehezebben mozog, biztosan nem tart előadást konferencián Nyugaton. Olyan orvos meg kinek kellene, aki nem halad a tudománnyal???"

Jesszus, ne már. Ez komoly? Az hogy valaki idősebb nem azt jelenti, hogy mozgásképtelen és bottal vagy járókerettel járkál :) Akkor nyilván nem is dolgozhatna.

Az én orvosom idősebb. Folyamatosan jár előadásokat tartani külföldre és az országban is. Számos kitüntetése, állami elismerése van.

2014. máj. 22. 09:44
 16/23 anonim ***** válasza:
96%
Az én egyik régebbi orvosom egy öreg pasas volt, aki már baromi sokat elért, és a legjobb nőgyógyászok egyike még ma is budapesti viszonylatban. Ezt a baromságot, hogy ha idős, akkor nem halad a korral??? Nem igaz.
2014. máj. 22. 10:38
 17/23 anonim ***** válasza:
94%

Semennyire. Lehet olyan ronda is, mint a bűn, és olyan öreg, mint az országút, de legyen meg a biztos keze és a biztos tudása.

Volt egy istenáldotta csodálatos ember, a szemorvosom. Még 80 évesen is halálbiztos kézzel OPERÁLT SZEMET. Jóval 90 év fölött volt, amikor elhunyt. És nem ő volt életem során az első idős orvos, akinek a tudása, a tapasztalata, az emberek iránti szeretete, a törődése és az orvoslás iránti mélységes alázata feledtette azt, hogy milyen a külseje. Amiről anyúgy sem sokat tehet, azon kívül, hogy ápolja önmagát.

2014. máj. 22. 10:38
 18/23 anonim ***** válasza:
bocsánat, nehezebben "mozdul", ezt akartam írni, nem azt, hogy bottal jár. Nekem pl. 60 éves kollégáim nem szívesen mennek már el Kanadába egy konferenciáért, míg mi szívesen:)
2014. máj. 22. 10:41
 19/23 anonim ***** válasza:

Az én munkatársaim között is nagyon sok hatvanas van. Imádnak utazni, világot látni, akár munka, akár szabadság céljából. Szerintem ez szokás kérdése, eddig is kellett utazniuk, ezért ez nekik természetes.

Viszont van olyan alig 30 éves ismerősöm, aki mindig sajnál, hogy nekem utaznom "kell", mert az milyen rossz és kényelmetlen lehet. Én meg pont az utazást élvezem a munkámban :)

2014. máj. 22. 12:36
 20/23 anonim ***** válasza:
87%

Egyáltalán nem számít, hogy hány éves és hogy néz ki a doki! Nekem 2 dolog a fontos:

1. Értsen a szakmájához!

2. Kedves, rendes ember legyen...olyan, akihez ha már muszáj....akkor "szivesen" menjen az ember!

2014. máj. 22. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!