Első tamponhasználat. Úgy érzem valami nem jó. :/ Többi lent. Valaki segítene? 14/L
Elöször is nem baj, hogy hosszabban írtál, így jobban lehet tudni, hogy mi a helyzet.
Próbáld meg, hogy mielött felteszed, a tampon madzagos végét picit kiszélesíted az ujjaddal tölcsérszerüen, és csak utána helyezed fel. Amikor benn van, picit visszahúzod, amíg érzed, hogy a hüvelybemenetnél lévö záróizomnak támaszkodik. Ekkor garantáltan nem tud magától kicsúszni.
Ami még lehet, az az, hogy a madzagot érzed, ahogy mozogsz - azt próbáld kicsit összegyürve a hüvelybemenethez tenni, hogy ne lógjon. Akkor nem fogod érezni, amikor meg ki akarod venni, akkor csak megfogod a végét, és máris sikerülni fog.
Szia!
Én úgy szoktam, hogy tolom-tolom, amíg megy. A végén a méhszáj megfogja, szóval annál beljebb úgysem tud menni. Ha a tampon "feje" hozzáér a méhszájhoz az jó, úgy lesz oké. Ha jól van bent, akkor nem érzed.
Sok sikert!
Szia!
6-os vagyok. Semmi baj. Azért linkeltem, hogy segítsek. Senki sem úgy született, hogy mindent tud. Ráadásul a nők egy része használ csak tampont. A másik része betétezik, intim tölcsérezik. A tölcsér amúgy nagyon jó, nekem is van, csak most 2,5 hónapja szültem, így épp nem menstruálok. Szülés után vissza kellett lépnek az előző évezredbe, és intimbetéttel nyomultam. ÁÁÁÁ, úgy éreztem magam, mint aki be van pelenkázva.
Viszont még a tölcsér előtt használtam tampont elég sokáig. Így van bőven tapasztalatom. :-)
Remélem azóta sikerült a tamponfelhelyezés. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!