Lányok! Első tamponhasználat?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok. 2 éve mestruálok. Érzem hogy inkább tampont mint betétet használnék. Szerintetek normáit vagy minit? Éjszakára is mehet? Szerintetek melyik a legjobb márka?2013. dec. 7. 11:57
1/5 anonim válasza:
Az attól függ,hogy mennyire erösen vérzel.Èn csakis tampont használok,és kizárólag OB Flexia-t.
2/5 anonim válasza:
Ha először próbálkozol, akkor először a minit használd. Utána meglátod mennyit bír a vérzés erősségétől függően. Esetleg érdemes mellé egy tiszatsági betétet is beraknod hogy ne érjen meglepetés. Van aki éjszaka is haszálja, ez tényleg a vérzés erősségétől függ. Arra figyelj oda, hogy 6-7 óránál több ideig semmiképpen ne legyen bent. Ha gyengébb a vérzés és nem telik rendesen, akkor szerintem inkább betét. A márkát azt neked kell kitapasztalnod. Valaki biztos kijavít majd, de ha jól tudom az igazi mini méretben talán csak ob-t lehet kapni. Sok sikert!
3/5 anonim válasza:
Mindenképpen minivel kezdj,szerintem. Éjszakára viszont csak is betétet használj! Én az O.B. Mini-t ajánlom. És ne lehet,hogy először kicsit kellemetlen lesz felhelyezéskor,de idővel majd megszokod.:)
15/L
5/5 anonim válasza:
Éjszakára alapvetően nem kéne. Maximum 6 óráig lehet bent amiatt, hogy ugye így benned alvadoznak a vérdarabok, és azokba nagyon könnyen beköltözik mindenféle baktérium. Tehát akkor használd éjszakára, ha felkelsz kicserélni vagy eleve 6 óránál kevesebbet alszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!