Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Előfordulhat, hogy a szűzhárty...

Előfordulhat, hogy a szűzhártya miatt egy lány nem tud tampont használni?

Figyelt kérdés
kérem a bunkó beszólásokat hagyjátok.nem tudom felrakni a tampont magamnak.úgymond nincs hova.mit tehetnék?nagyon kellemetlen,kérlek segítsetek.

2013. jún. 29. 20:53
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Igen, létezik, hogy olyan vastag a hártya, vagy olyan az alakja.
2013. jún. 29. 21:03
 2/30 anonim ***** válasza:
96%
Igen, nekem is ez volt a problémám. A szüzességem elvesztése után tudtam csak tampont használni.
2013. jún. 29. 21:10
 3/30 A kérdező kommentje:
kedves 2. addig hogy oldottad meg a strandolást?
2013. jún. 29. 21:19
 4/30 anonim ***** válasza:
Nem strandoltam :) Ami azt illeti, most is csak az első és az utolsó napon tudok tamponnal strandolni, erős a menzeszem.
2013. jún. 29. 21:23
 5/30 anonim ***** válasza:
én sem tudtam amiatt tampont használni mivel osztott szűzhártyám volt, ráadásul nagyon erős, hát nagyon szar volt. :/ én úgy oldottam meg hogy nem mentem strandolni...ki lehet bírni pár napot strandolás nélkül. de ha mégis mentünk akkor nem mentem vízbe, és nem vettem le a gatyámat sem, mert akkor látszott volna a betét :/
2013. jún. 29. 21:24
 6/30 A kérdező kommentje:
de ha a család épp akkor megy nyaralni?:S ráadásul jön barátnőm is.nem tudom mit csináljak.nőgyógyász tud kezdeni vele valamit?
2013. jún. 29. 21:36
 7/30 anonim ***** válasza:
67%

Feltételezem, fog.gátlót nem szedsz...azzal szükséghelyzetben lehet pár napot csalni.

Azt nem javaslom, hogy betéttel menj vízbe, egyrészt nagy valószínűséggel látszik, akármilyen fürdőruhát, bikinit hordasz, másrészt pedig a vízben tuti elereszt a ragasztójuk. Tapasztalat :s

Szóval a vizeskedős részt én nem tudtam megoldani, és mint írtam, a nehezebb napokon még most is problémás vagyok strandolásügyileg...

2013. jún. 29. 21:39
 8/30 anonim ***** válasza:
0%
Esetleg egy jól tartó, szűkebb farmer forrónadrágban még el tudnám képzelni a vízbemenést, betéttel...
2013. jún. 29. 21:43
 9/30 A kérdező kommentje:
hát köszönöm szépen a válaszokat.szerintetek orvos tud vele csinálni valamit?nem tudom mi mást tehetnék.ötleted esetleg van rá?mármint hogy orvos tud-e csinálni valamit.
2013. jún. 29. 21:43
 10/30 anonim ***** válasza:
Orvos fel tud írni hormont, amíg szeded, nem jön meg. Nem tudom hány éves vagy, de szerintem neked még nem kéne hormont szedni.
2013. jún. 29. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!