Milyen a hüvelyi ultrahang? Félek! :/
Elküldött az orvos ultrahangra. Ezzel nincs is semmi baj mert nincs minden rendben. Nekem az nem mindegy hogy milyen ultrahang. Elvileg hasi ultrahangra megyek de ha nem látszik az aminek látszania kéne akkor hüvelyi ultrahangot fog csinálni. Az milyen? Mivel szűz vagyok azt mondta hogy kis fejjel vagy mi de nem tudom mit takar ez az egész.
Milyen mélyen? Olyan székben mint a nőgyógyásznál?
(Amúgy még nőgyógyásznál se voltam)
Nagyon parázok...
Persze, hogy szűznek mondhatod magad, attól még ha a vizsgélat után esteleg sérülne a szűzhártyád. Akkor nem vagy már szűz, ha lefekszel valakivel.
Sokaknak pl. lovaglástól vagy gimnasztikától is sérül, szakad a szűzhártájuk, pl. sportoló kislányoknak is, de hát attól még ők is szüzek.
Ez egyrészt nagyon nem valószínű, mert az orvos látja, hogy mekkora a nyílás a szűzhártyádon, és feltehetően nem kockáztatná meg, hogy a vizsgálat során megrepessze vagy átszakítsa a szűzhártyádat, ha nem létszükséglet ez a vizsgálat.
Másrészt, ha netalán mégis ez történne, akkor attól még ugyanúgy szűz leszel, mint akinek lovaglás, vagy mondjuk spárgázás közben sérült meg.
Egész addig szűz leszel, amíg életedben először nem szeretkezel egy férfival.
(És sok nő van, akinek az első alkalom se nem fáj, se nem jár vérzéssel. Ettől még ők is szűzek voltak. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!