Ügyeletes nőgyógyásznál voltam és nem a saját kerületemben. (vasárnap) Szerintetek minden betegének megadja a mobilszámát?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 21. 16:35
1/31 A kérdező kommentje:
Fiatal és helyes volt, beszélgettünk pár szót a vizsgálattól eltérő témában, és megadta a számát, ha esetleg nem múlna el a bajom menjek vissza nyugodtan.
2014. ápr. 21. 16:40
2/31 anonim válasza:
valószinüleg magánrendelésre akar visszahivni hopgy fizess.
3/31 A kérdező kommentje:
Nem. Ez kizárható. Más egyéb?
2014. ápr. 21. 16:41
4/31 A kérdező kommentje:
(nincs magánrendelése és akkor azt mondta volna, vagy névjegykártyát adott volna.)
2014. ápr. 21. 16:45
6/31 anonim válasza:
Biztos beléd zúgott... bizzzzztossssssssssssss:-DDD
7/31 A kérdező kommentje:
Nem értem miért kell ironizálni. Pont ezért tettem fel a kérdést, hogy vajon mindenkinek megadja e a számát... És olyan hihetetlen lenne, ha tényleg bejöttem volna neki? Ő is csak emberből van...
2014. ápr. 21. 18:02
8/31 anonim válasza:
van rá esély hogy bejöttél neki, de én tuti nem kezdenék iylen nögyógyásszal, mert ha te igy megtetszettél neki akkor 2 hónap mulva is megtetszene neki egy másik, miközben a te pasid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!