Hogy mondjam el anyunak hogy megjött?
"Anyu, megjött."
nekem ennyi volt. és bevált.
már volt ez a kérdés amúgy.
én nem mondtam meg
úgy intéztem,hogy észre vegye
adott betétet,ennyi
én 2 hónap után mondtam meg xD
és úgy hogy interneten írtam neki smst,amikor dolgozott.
Hú, én nagyon fiatal voltam, és szó szerint vércikinek tartom azt a jelenetet. Emlékszem, kómás fejjel battyogtam oda elé, és sületlen képpel mondtam neki, hogy "segítség, vérzek". Ez most így visszagondolva iszonyú hülyén hangzik. Gondolj bele, lesz ez még rosszabb is. Mikor anya először a szexről kezdett velem beszélgetni... azt hittem lenyúzom az arcomról a bőrt, égtem, mint a rongy. Rettentő ciki volt. :D
De mondd meg neki bátran, ez az élet velejárója, minden egyes nő a világon (vagyis több milliárd...) átesik ezen egyszer. Utána meg te is csak utálni fogod. Mármint a mensit... nekem mindig akkor jön meg, mikor nem kellene (tengerpart, túrázás, esétbé, csak szokásosan:D). Gratulálok hogy nagylány lettél. :)
Húha ez mentális probléma lesz... Hogyan mondd meg anyudnak, hogy megjött? Amikor megjön anyud nem tudja magáról, hogy megérkezett??? Jééézusom... de durrrvvaaaa :D
Na viccet félretéve, tekintve, hogy jobb esetben anyud is nő, hát valószínű nem fogja meglepni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!