Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy mondjam el anyunak hogy...

Hogy mondjam el anyunak hogy megjött?

Figyelt kérdés
Ti hogy mondtátok meg?
2009. dec. 18. 20:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
66%

"Anyu, megjött."

nekem ennyi volt. és bevált.

már volt ez a kérdés amúgy.

2009. dec. 18. 20:06
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
ha ezen gondolkodsz akkor sztem nem lehet túl jó a viszonyod anyukáddal.nekem is nehéz volt, de én meg se mondtam, hanem ő jött rá. de ha jó viszonyban vagy vele,akkor nyugodtan elmondhatod h szted megjött,és h most mit csinálj, v vmi hasonló.
2009. dec. 18. 20:09
 3/11 anonim ***** válasza:

én nem mondtam meg

úgy intéztem,hogy észre vegye

adott betétet,ennyi

2009. dec. 18. 20:14
 4/11 anonim ***** válasza:
17%

én 2 hónap után mondtam meg xD

és úgy hogy interneten írtam neki smst,amikor dolgozott.

2009. dec. 18. 20:15
 5/11 anonim ***** válasza:
én meg mondtam, hogy "anyu képzeld, mejött :D:D" fiatalabb koromban nagyon vártam, mostmár rühellem a menzit -.-" :(
2009. dec. 18. 20:24
 6/11 anonim ***** válasza:
60%
anya, megjött ennyi...
2009. dec. 18. 20:30
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
anya kezdőőődik:D
2009. dec. 18. 20:36
 8/11 anonim ***** válasza:

Hú, én nagyon fiatal voltam, és szó szerint vércikinek tartom azt a jelenetet. Emlékszem, kómás fejjel battyogtam oda elé, és sületlen képpel mondtam neki, hogy "segítség, vérzek". Ez most így visszagondolva iszonyú hülyén hangzik. Gondolj bele, lesz ez még rosszabb is. Mikor anya először a szexről kezdett velem beszélgetni... azt hittem lenyúzom az arcomról a bőrt, égtem, mint a rongy. Rettentő ciki volt. :D

De mondd meg neki bátran, ez az élet velejárója, minden egyes nő a világon (vagyis több milliárd...) átesik ezen egyszer. Utána meg te is csak utálni fogod. Mármint a mensit... nekem mindig akkor jön meg, mikor nem kellene (tengerpart, túrázás, esétbé, csak szokásosan:D). Gratulálok hogy nagylány lettél. :)

2009. dec. 18. 20:39
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, nagyon sokat segítettetek. :)
2009. dec. 18. 21:22
 10/11 anonim ***** válasza:

Húha ez mentális probléma lesz... Hogyan mondd meg anyudnak, hogy megjött? Amikor megjön anyud nem tudja magáról, hogy megérkezett??? Jééézusom... de durrrvvaaaa :D

Na viccet félretéve, tekintve, hogy jobb esetben anyud is nő, hát valószínű nem fogja meglepni :)

2009. dec. 18. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!