Hogy mondjam el anyunak?
Nagyon gyakori, elég, ha kicsit legyengülsz. Csak el kell mondani, röviden. Mondd, hogy tinédzser-nőgyógyászhoz kellene menned(vagy orvoshoz) mert azt hiszed, hüvelygombát kaptál.Legyen szíves, kísérjen el! Ennyi elég.Az anyád, ez a dolga.
Udvariasan de határozottan kérd meg erre!
Biztos neki is volt már, tudja, hogy milyen kellemetlen.
Nagyon sok dologtól el lehet kapni, nekem egy időben szinte folyamatosan volt pedig nagyon vigyáztam mindig. Egyszerűen lehetett egy új tusfürdő vagy szappan is amit használtál, ami megváltoztatta a Ph-értéket és az már elég volt a gombának, hogy meg tudjon telepedni.
Az előttem szóló jól leírta mit mondj, egy mondat elég, nem kell túlragozni. Ne félj az esetleges kérdésektől, nem vétettél semmit, ez nagyon sokunkkal és sokszor megesik. (sajnos)
Ez mind a gomba tünete. Nekem csak viszketett, nem volt semmilyen folyásom, de azért megkértem anyut vegyen nekem canesten combit a patikában. Azóta minden rendben.
Szerintem mondd anyudnak, hogy vegyen neked is a patikában és ha nem múlik el akkor irány a nődoki. És szépen udvarissan mondd el neki a problémád. Megfogja érteni, hiszen ő is nő. 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!