Hogy mondjam anyunak meg, hogy tampont szeretnék használni?
Figyelt kérdés
Valószínű megengedné. Sőt biztos...de most hogy kérdezem meg? hogy kezdjek bele? nem is harapná le a fejem meg semmi :) csak egyszerűen eleve kínos lenne oda állni elé hogy izé... :S :(2011. febr. 14. 18:58
1/6 anonim válasza:
Szerintem a legegyszerübb, ha megkérdezed, hogy tudna-e neked tampont venni, vagy kérd meg, hogy adjon rá pénzt.
Anyuka vagyon én is, hidd el nem fog meglepödni vagy furcsán nézni rád, és csak te gondolod kinosnak.
2/6 anonim válasza:
hát mondd azt, hogy olvastad, hogy a tampon sokkal kényelmesebb, meg tisztábbnak éreznéd magad tőle, és szeretnéd kipróbálni. először a minitampont próbáld ki.
3/6 anonim válasza:
Ezt sose értettem.
"Anyu, tampont szeretnék használni."
Mi ezen olyan bonyolult?
4/6 anonim válasza:
Miért csinálsz ebből akkora ügyet. Nagyon sok lány/nő használ tampont. Ez teljesen természetes!
5/6 anonim válasza:
Előző vagyok. Az első mondat végén ? akart lenni.
6/6 anonim válasza:
Nos, én értem a te gondodat. Nem a szöveget nem tudod összetenni hanem teljesen más. Mindenesetre én ajánlom a MiLanyok.hu-t. Olvass utána a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!