Tampont szeretnék használni de nem tudom h mongyam meg anyunak:S Kicsit nem tom félek attol h mit fog mondani. H mongyam meg neki?
Az iskolában kaptunk termék mintát kipróbáltam és határozottan jobb mint a betét és sztem higénikusabb is. Tavaly nyáron ismerősünkkel nyaralni mentünk a Balatonra "ojan" napjaim végén jártam de azért aggódtam h h fogok vízbe menni, ismerősünk felvetette h használjak tampont anya nem mondott semmit...(Lehet nem szeretné h azt használjak.) 12 évesen sem okoz semmi "bajt" a tampon?
Előre is kösz...
12/L
Semmi egészségügyi bajt nem okoz. Szerintem nyugodtan mondd el anyudnak, hisz ez egy teljesen természetes dolog és a te kényelmedet is szolgálná. Amúgy szerintem ő is azt használ, mint a nők többsége. Én 10 éves korom óta menstruálok és 12-13 évesen már tampont használtam és anyum egyáltalán nem kifogásolta. Csak ezt is meg kell tanulni higénikusan használni, pl: 4 óránként vagy menzesz erősségétől függően cserélni. De anyud ezeket is el fogja mondani.
Ne aggódj, nyugodtan szólj neki :)
27/N
Először én is paráztam megmondani, de aztán vettem egy nagy levegőt és megkértem, hogy vegyen nekem tampont.
Nem szólt semmit, mert tudta, hoyg a betéttel mindig csak szenvedtem (melléfolyt stb :S).
Azóta is tampont használok :D
Köszönöm asszem elé állok és megmondom(:
Még anyi h ti h mondtátok el? Vagy mit mondtatok?
Kösz
xD lehet bevettem én is ezt az idegbeteges dolgottxDD
Köszi
én versenyszerűen úszok.anyu mondta h ha nem egész napra is de edzésre vett nekem minit pedig nem is kértem.sztem.ez sima ügy.anyu szeretnék tampont használni,mond meg neki öszintén
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!