Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tampont szeretnék használni...

Tampont szeretnék használni de nem tudom h mongyam meg anyunak:S Kicsit nem tom félek attol h mit fog mondani. H mongyam meg neki?

Figyelt kérdés

Az iskolában kaptunk termék mintát kipróbáltam és határozottan jobb mint a betét és sztem higénikusabb is. Tavaly nyáron ismerősünkkel nyaralni mentünk a Balatonra "ojan" napjaim végén jártam de azért aggódtam h h fogok vízbe menni, ismerősünk felvetette h használjak tampont anya nem mondott semmit...(Lehet nem szeretné h azt használjak.) 12 évesen sem okoz semmi "bajt" a tampon?

Előre is kösz...

12/L

2009. aug. 28. 16:43
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Semmi egészségügyi bajt nem okoz. Szerintem nyugodtan mondd el anyudnak, hisz ez egy teljesen természetes dolog és a te kényelmedet is szolgálná. Amúgy szerintem ő is azt használ, mint a nők többsége. Én 10 éves korom óta menstruálok és 12-13 évesen már tampont használtam és anyum egyáltalán nem kifogásolta. Csak ezt is meg kell tanulni higénikusan használni, pl: 4 óránként vagy menzesz erősségétől függően cserélni. De anyud ezeket is el fogja mondani.

Ne aggódj, nyugodtan szólj neki :)

27/N

2009. aug. 28. 16:49
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem menj el a boltba és vegyél magadnak, pl.DM-be vagy valahová, nincs abban semmi :)
2009. aug. 28. 16:52
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Először én is paráztam megmondani, de aztán vettem egy nagy levegőt és megkértem, hogy vegyen nekem tampont.

Nem szólt semmit, mert tudta, hoyg a betéttel mindig csak szenvedtem (melléfolyt stb :S).

Azóta is tampont használok :D

2009. aug. 28. 16:52
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nyugodtan beszélj anyukáddal, előbb vagy utóbb úgyis szólnál neki, hiszen azt mondod, tampont szeretnél használni. Nekem anyu először attól félt, hogy túl szűk vagyok hozzá de aztán a második harmadik alkalommal már nem féjt a felhelyezés, először kicsit kellemetlen volt, de ez persze emberenként változik! Ráadásul te azt irod, már használtál is, akkor szerintem semmi baj nem lehet. Kézmosást ne feledd, és én azért még megjegyezném, hogy sajnos sok nő érzékeny a tamponra, könyebben kap el különböző fertőzéseket, pl én is... Pedig sokkal jobban szeretem mint a betétet, de igy jártam! :(
2009. aug. 28. 16:54
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Anyukád,miután feltételezem hogy felnőtt nő,nem hiszem hogy problémázna rajta,hogy mit használsz.A tampon higiénikusabb mint a betét,az biztos.Lehet hogy anyukád is épp azt használ.Egyszerűen állj elé,hogy te tampont szeretnél használni,mert már kipróbáltad és tudod is használni.Mit tehet?Megtiltja hogy menstruálj?Ez nem gáz,még ha csak 12 éves vagy is.Használd a legkisebbet,semmi bajod nem lesz tőle.O.B Pro comfort mini
2009. aug. 28. 16:55
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm asszem elé állok és megmondom(:

Még anyi h ti h mondtátok el? Vagy mit mondtatok?

Kösz

2009. aug. 28. 17:00
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
"Anyu, szeretnék tampont használni, mert már lassan idegbeteg leszek a betéttől :D" Nálam ez hatott XD
2009. aug. 28. 17:04
 8/10 A kérdező kommentje:

xD lehet bevettem én is ezt az idegbeteges dolgottxDD

Köszi

2009. aug. 28. 17:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha máskor megértő, akkor most is az lesz, pláne ha ő is használja. Meséld el neki milyen rossz érzés, mintha pelenkázva lennél.
2009. aug. 28. 20:14
 10/10 anonim ***** válasza:

én versenyszerűen úszok.anyu mondta h ha nem egész napra is de edzésre vett nekem minit pedig nem is kértem.sztem.ez sima ügy.anyu szeretnék tampont használni,mond meg neki öszintén

12/L

2009. dec. 3. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!