Hogy mondjam el anyunak?
Figyelt kérdés
Nem tudom h mondjam el mikor megjon ez elso2009. dec. 18. 13:36
1/7 anonim válasza:
Simán odamész és megmondod. Anya, képzeld megjött. Vagy anya, légyszi vegyél nekem betétet/tampont mert megjött.
Anyukád is nő, ő is menstruál, nem fog se meglepődni, se kiröhögni, ne aggódj:)
3/7 anonim válasza:
"mondjam"
"Képzeld anya, nagylány lettem."
stb.
4/7 anonim válasza:
Ez igen is nagy probléma, nem kell érte kinevetni a másikat. Én is ilyen problémával küzdöttem. Én bele tettem egy cetlit a pénztárcájába, amin leírtam,hogy megjött a menzeszem. Tudom nem ez volt a legjobb megoldás, de semmit nem tudtam/tudok vele megbeszélni, mert annyira zavarba van és leráz ilyen dolgokban. A felvilágosításomat is keresztanyámra bízta.
5/7 anonim válasza:
"Anya, asszem megjött."
Én így oldottam meg :D
Erre ő annyit mondott hogy oké. Majd veszünk betétet. Fáj valamid? Nem volt ciki, szerintem ez tök természetes, anya is nő és menstruál...
6/7 anonim válasza:
Nekem nemrég jött meg. És csak annyit mondtam hogy: anya! azt hiszem megjött.
7/7 anonim válasza:
Én csak ennyit mondanék:anyu! megjött!
és ez egyáltalán nem ciki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!