Mit lehet tenni, ha depressziòs vagyok, és nem számíthatok senkire?
Figyelt kérdés
2014. márc. 19. 22:06
1/14 anonim válasza:
Erre vannak a szakemberek. Én is hasonlóan jártam, úgyhogy elmentem pszichológushoz. Ugyan sokéig kellett keresni, mire találtam egy olyat, akinél egy kezelés nem annyiból áll, hogy megkérdezte hogy vagyok (igen, a fizetősök elintézték ennyivel), de megérte keresgélést, mert most már tök jól vagyok.
2/14 A kérdező kommentje:
15évesen nem sokat tehetek.
2014. márc. 19. 22:13
4/14 anonim válasza:
[link] Teljesen ingyenesen faéhívhatod őket, chatelni is lehet velük. Nekem sokat segítettek, talán neked is tudnak.
5/14 anonim válasza:
Én mai napig depressziós vagyok és ha ki írniak anti depresszió gyógyszert NE VEDD BE NE FOGAD EL MERT CSAK LENYOM TELJESEN ÉS MEGHÜLYÜLSZ HIDD EL SAJÁT TAPASZTALATOM EDDIG4X VOLTAM ÖNGYILKOS
6/14 A kérdező kommentje:
köszi,hát igen,egy normális öngyilkossági dolog sem jut eszembe,mindegyiknek van hátránya,ezért sem teszem.
2014. márc. 19. 22:17
7/14 anonim válasza:
2x vágtam fel az ereimet könyéktől csuklomig fájt de nem véreztem el egyszer se gyógyszert szettem be rengeteget sokat nem ölt meg.. leugortam a 3. emeletről csak pár csontom tört el.. (( ez volt a legmagasabb ahova ki tudtam jutni )) utolsó párszor hasba szúrtam magam késsel szivemet is de nem találta el a szívemet de hidd el könyörgök neked HOGY GYÓGYSZERT NE SZEDESSENEK VELED ELMONDOM MIÉRT 1. truxal ezt szedtem sárga házba volt bolondoknak ilyeneket,szedtek azóta se tisztult ki az elmém csak behülyültem tőle kb 1éve abba hagytma felírtak perdoxot ami anti depi állítolag mikor rosszul voltam a mentős nézett hogy ezt skizofréneknek írják fel, és nem vagyok skizo, utolsó cirpalex mai napig szedem mert különben megbüntettnek pénz bírságra szóval vagy bevonulok egy intézetbe agy ezt a szart szedem és nagyon rossz csak tompít semmire nem jó basszál be jól nekem régen segített nagyon sokat nem azt mondom légy alkoholista vigyél ki ilyen tópartra sört kb 4-5-t izogasd gondolkozz élvezd ki hol laksz amúgy?
8/14 A kérdező kommentje:
szabolcs megye,amùgy az nem fog megoldani semmit ha berugok,mert kijozanodok,es minden ugyanolyan lesz.
2014. márc. 19. 22:33
9/14 anonim válasza:
próbáld meg máshogy nézni a világot nekem segített pl: mindenkit leszarni aki fas,zkalap bebaszni zenélgetni csak ne nagyon mert voltam detoxba ovatosan mert ritka szar detoxba inkább gondolkodj hogy tehetnéd jobbá az életedet DE A GYÓGYSZEREKET FELEJSD EL NE LEGYEN GYÓGYSZER HIDD EL
10/14 A kérdező kommentje:
még bebaszni se tudok,nincs hol,nincs kivel
2014. márc. 19. 22:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!