Vérzés miatt nőgyógyászhoz készülök. Mire számíthatok egy ilyen szituban?
Én is voltam már úgy dokinál, hogy véreztem. Ugyanúgy megvizsgált, mint egyébként. Mondta, hogy tudja, hogy nekem kellemetlen, de neki ez ugyanolyan vizsgálat, mint máskor.
Szóltam, hogy eléggé vérzek, ezért az asszisztenstől kaptam egy betétfélét, azt odatartottam, amíg felfeküdtem.
UH-ra nem kellett mennem, de ott is szólnék, hogy vérzem és biztos mondanák, hogy akkor mit csináljak.
Esetleg vihetsz magaddal betétet, és akkor nem kell kérni, meg nem is biztos, hogy mindenhol van.
Én is voltam már így, megvizsgált rendesen a doki, mondjuk nem ömlött a vér, de volt rendesen. Betét volt nálam, így nem volt gond.
Máskor, amikor amiatt mentem dokihoz, mert nagyon rendszeretelen volt a menstruációm, és naná hogy éppen akkor jött meg, nem vizsgált meg, csak különböző vizsgálatokra küldött el.
Sziasztok!
Hú, most egy kicsit idegesebb vagyok. Én mióta magam veszem a "segédeszközöket" (az első 1-2 évben Édesanya látott el ilyenekkel) azóta csak tampont használok. Most térjek vissza a betétre? Jajj, még a gondolat is szörnyű, de akkor erre a kis időre bevállalom. Gondolom úgy érdemes, hogy itthon zuhanyozás után már azt teszem be, hogy az orvosom lássa, hogy X idő alatt mennyi ment ki a szervezetemből.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget.
(Még ezzel a betét dologgal barátkoznom kell, olyan betétben nyomulni, mintha be lennék pelenkázva!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!