Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen vizsgálatra számíthatok...

Milyen vizsgálatra számíthatok, ha hüvelyi folyás miatt felkeresem a nőgyógyászt?

Figyelt kérdés
Még szűz vagyok, nem először mennék nődokihoz, de korábban a nagyon erős menstruációs görcseim miatt kerestem fel, akkor csak hasi Uh-n voltam és írt fel gyógyszert. Most milyen vizsgálatra számíthatok, ha vkinek van tapasztalata örülnék, ha megosztaná...
2013. okt. 1. 17:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha csak sima fehér vagy átlátszó folyásod van, ami nem kellemetlen szagú és nincs semmi tüneted, akkor nem is kell nőgyógyászhoz menni.
2013. okt. 1. 17:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Gondolom megvizsgál ha tud hüvelyen keresztül, ha meg nem akkor fenéken keresztül. Nyugi, egyik sem fog fájni. Elképzelhető, hogy kenetet is vesz. Az mondjuk kicsit rossz lesz, ha szűz vagy, de kibírható.
2013. okt. 1. 17:48
 3/5 A kérdező kommentje:
Nagyobb mennyiségű a folyás, mint szokott és néha darabos, sűrű... Ha csak simán a megszokott lenne, nem gondolkoznék rajta, hogy dokihoz kéne fordulnom... (amúgy a húgyhólyagom környéke is fáj, főleg vizeletürítéskor stb.)
2013. okt. 1. 17:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Mivel új kérdést tettél fel, ide válaszolok.

Elmondasz mindent a dokinak, azt is hogy szűz vagy. Kenetet valószínűleg a hüvelybemenetről vesz. Vizelettenyésztés is valószínű, bár az lehet, hogy csak a végén lesz, hogy ellenőrizze, sikerült rendbe tenni a hólyagodat.

2013. okt. 1. 18:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2013. okt. 1. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!