Januárban szültem, júliusig szoptattam es augusztusban egy csomót találtam a mellemben! Állítólag ez egy ritkább fajta mellrak ami a terhesség es a szoptatasi ido alatt keletkezik! Ismeri más is? Mire számíthatok? Gyógyítható? Volt aki meggyógyult?
Honnan veszed, hogy mellrák? Vettek belőle szövetmintát?
Anyukámnak volt ilyen, betokosodott tejcsatorna részek voltak, kioperálták, kezelést sem kellett kapnia utána (nem rák)
Igen, először engem is ezzel nyugtattak, de aztan mar 100% hogy sajnos rak! Jovoheten mar a kezeléséről döntenek!
Csak érdekelne hogy van e "itt" olyan, aki arról tud beszámolni hogy meggyógyult...
Ne haragudj, de ki állapította meg és mi alapján?
3 közeli ismerősöm is átesett mellrákon, de egyiknek sem állapították ilyen rövid idő alatt (max. 1 hónapja lehet, hogy észrevetted)
Gondolom aspirációs citológia készült, annak jó esetben 2-3 nap alatt megvan az eredménye.
A kérdezőnek: nehéz erre válaszolni, mert emlődaganatból is van millióféle, amelyek különbözően viselkednek. Milyen daganattípus szerepel a papírokon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!