Tegnap megujjazott a baratom, es en kivertem neki, majd elhatalmasodott rajtunk a vagy es berakta.1 cm-re kb.1 percre. Aztan lattam hogy a bugyim veres volt. Ez mindenkepp a szuzessegem elveszteset jelentheti? Utanna azonnal elmentem furodni.
14/lany (nem kerem , hogy felelotlen stb.. e-nelkul is tudom hogy leirjatok.)
Felek hogy akar csak egy kicsi ondo is belem kerult..
Hogy vesztetted el a szüzességed?
Hát, miután megujjazott, én meg jól kivertem neki, nem bírtunk leállni elragadt minket a hév, és végül berakta a félkemény ondós pélóját, egészen 1cm-ig 1 percre.
Végül el kellett mondani a szüleimnek, mert 72 órás tablettát kellett kiíratni.
Tehát ez a szüzességem elvesztésének története, remélem ti is tanultatok belőle, és nem csináltok felelőtlen dolgokat. Sokan azt mondják, hogy az életünk ezen pillanatának meghatározónak kell lennie, szerintem az is volt, csak épp ellenkezőleg... remélem ti tanultok az én himbámból, mert ismeritek a mondást, hogy okos ember más hibájából tanul.
Amellett, hogy szívből gratulálok a korán kezdett és nagyon átgondolt szexuális életedhez, szerintem kicsi az esélye, hogy mindjárt teherbe is estél. A szűzhártyád sérülhetett, hogy teljesen átszakadt-e azt innen nem lehet megmondani. Egy nőgyógyászhoz azért elmehetnél (amúgy sem árt időnként).
És mielőtt újabb ilyen baromságot teszel, ismerd meg a tested és egy kicsit többet tudj meg a szexualitásról, ha nem akarsz egy korán anyává váló, nemi beteg érzelmi ronccsá válni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!