Nem regen vesztettem el a szuzessegem es azota mikor pisilni indulok csak 1cseppet pisilek es faj is mi lehet ez?
Figyelt kérdés
mindig ugyerzem mintha pisilni kene es mikor indulok pisilni csak par csepp..2009. aug. 8. 16:33
1/6 anonim válasza:
szerintem semmi koze h elvesztetted a szuzesseged..szerintem fel vagy fazva..surrrun erzed h pisilned kell?
2/6 anonim válasza:
Fel vagy fázva!Menj el dokihoz!!
Vagy ülj bele,jó meleg,sós vizbe,ameddig csak tudsz,maradj benne!!Vagy kamillás borogatás az intim részre!!
3/6 A kérdező kommentje:
igen:S 10percenkent :s .. koszi a valaszt
2009. aug. 8. 16:37
4/6 anonim válasza:
az elso vagyok nekem a cickafark ulufurdo segit ilyenko de ihatod is de bun keseru ize van:( de nagyon jo szerintem a cickafark tea minden noi bajra jo..nekem bevalt:):) jobbulast!!!!
5/6 A kérdező kommentje:
koszonooom :)
2009. aug. 8. 16:43
6/6 anonim válasza:
Főzz le 2l teát és idd meg minél gyorsabban! Mire a végére érsz, simán tudsz pisilni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!