Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy honapja vesztettem el a szuzessegem es nem lettem beteg akkor amikor kellet volna mar 4 napja kesik talan terhes vagyok?
Figyelt kérdés
védekeztunk es nem szakadt ki a gumi en legalabbis nem vettem eszre...szokott ilyen lenni vagy mennyi az eselye h egybol terhes lettem nagyon felek en nem akarok gyereket!! irjatok lecciii mihamarabb2009. ápr. 30. 16:54
1/8 anonim válasza:
Szia! Az természetes hogy az első szexuális együttlét után késik a menzeszed! ha nemvettétek észre h kiszakadt az óvszer valoszínűleg nemtörtént semmi baj sem! Nyugodj meg Mivel a stressztől is lehet. normális ha késik pár napot.majd irj hogy mivan veled :)
2/8 anonim válasza:
Ha védekeztetek és nem szakadt ki a gumi, akkor nem hiszem, hogy terhes vagy. Lehet, hogy az első szex miatt késik.
3/8 anonim válasza:
"NEM lettél beteg, amikor kellett volna?" úgy érted nem kezdett fájni a hasad, meg ilyesmi? máskor mindig pontosan jön meg?
4/8 anonim válasza:
Ez ma már a 2. kérdés, ahol betegségnek írják a havit... megáll az eszem
5/8 anonim válasza:
Hát tudod vannak olyanok akiknek nem egy mókás dolog! :S
6/8 A kérdező kommentje:
koszi egy kicsit megnyugodtam remelem minnel hamarabb megjon soha eletemben meg nem vartam igy!..van ugy hogy tobb idot kesik??
2009. ápr. 30. 19:49
7/8 anonim válasza:
OFF
Én is csodálkoztam rajta, de vannak vidékek, ahol igenis betegségnek nevezik a havit. Nem feltétlen a fájdalom vagy egyéb okok miatt, egyszerűen ez a "tájszólás" terjedt el. Barátnőmön eleinte én is nagyon csodálkoztam, neki meg tök természetes volt ez az elnevezése is a dolognak.
8/8 A kérdező kommentje:
huhh nem vagyok terhes koszi mindenkinek..puxx
2009. máj. 10. 12:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!