Lehet a jövőben bármilyen problémám (egészségügyi), amiatt hogy 12 évesen vesztettem el a szüzességemet? 23/L
Légyszi normális válaszokat irjatok, nekem is megvan a véleményem a dologról, és nálam jobban ezt nem bánja senki!
Érettebb ésszel biztosan nem hamarkodtam volna el, nincs nap, hogy ne jutna eszembe:((
Kis hülye voltam, azt hittem életem szerelme volt, pedig szerintem még azt se tudtam mi az a szerelem, na de már mindegy. Csak attól félek, hogy nehogy később bármi problémám legyen, pl. gyerekvállalásnál.
pszichés problémád még lehet miatta.
A lányoknál különösen fontos hogy milyen az első.
Ha nem jól sikerül , nem élvezi a nő, akkor később
okozhat szexuális gondokat.pl: félelmet az aktustól, nedvesedési problémát, nehezen jut el a csúcsra stb.
De ezt a fiatalokkal nehéz megértetni, nem fogadják el és nem akarnak várni a szüzességük elvesztésével, mert az "ciki".
A párommal szeretnénk babát, és emiatt mostanában azon agyalok, hogy mi van, ha még nem voltam rendesen kifejlődve, stb. és emiatt nem fog sikerülni:(
Párom nem tudja amit most leirtam, mármint a kérdésben, nem is szeretném, hogy valaha is megtudja:((
szervileg nem okozhat problémát de lelkileg,gondolom a kérdésedből ítélve tapasztaltad,okozhat és ez esetleg befolyásolhatja a fogantatást(hogy milyen hamar sikerül stb.)
ne agyalj mosmár ezen,nyugodj meg.
16:55
szerintem oszd meg a szorongásod a pároddal.
A lelked felszabadul.
Hátha könnyebben jön akkor a baba !
Ez előfordulhat sajnos, mármint hogy nem voltál teljesen kifejlődve. A barátnőmnek a doki még 18 éves korában is azt mondta hogy csínján a szexxel(gyerekvállalásról pedig ne is álmodjon) mert éretlenek a belső nemi szervei és a nemi aktus bizonyos változásokat indit be a szervezetbe ami jó ha megfelelő korban és érettségi állapotban történik. Úgy fizikailag, mint lelkileg.
Szerintem még a 15-16 éves kor is iszonyú korai. Én 20 évesen vesztettem el, ennek most már 3 éve.
A szervezet olyan fiatalon még nincs erre felkészülve, és ez később bizony visszaüthet.
Én a nemi betegségek szempontjából aggódnék elsősorban a fiatal életkor miatt mert nagyon sok nyavaly van és itt nem a legveszélyesebb HIV virusra gondolok hanem olyan mikroszkópikus élőlényekre is mint a mycoplasma hominis vagy a trichomonas, clamydia.. fiatal korban még az ember nem figyel oda ezekre de sokáig elélnek a szervezetben és károkat okozhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!