Tegnap megujjazott a baratom, es en kivertem neki, majd elhatalmasodott rajtunk a vagy es berakta.1 cm-re kb.1 percre. Aztan lattam hogy a bugyim veres volt. Ez mindenkepp a szuzessegem elveszteset jelentheti? Utanna azonnal elmentem furodni.
14/lany (nem kerem , hogy felelotlen stb.. e-nelkul is tudom hogy leirjatok.)
Felek hogy akar csak egy kicsi ondo is belem kerult..
Miért nem mész el felíratni 120 órás esemény utáni tablettát (EllaOne)?
Akkor lehet hogy megelőznéd a bajt!
Szüzességnek lőttek, sürgősségi fogamzásgátlót feltétlen írass. 1 napod maradt még rá! (2 óráig lehet bevenni aktus után)
Legközelebb óvszer nélkül ne hatoljon be a párod sehány centire!
Komoly? Sírok a válaszokon... Áhh, ezért vagyok én regisztrálva erre az oldalra!
Na jó, most nem bunkóság, de mostanában minden tizennégy éves tisztában van minden szarral, a szexkszel kapcsolatban, sőt divat hogy fiatalon elvesztik a szüzességüket. Akkor meg ne legyen már az, hogy védekezés nélkül, merthogy ennek a fontossága mindenhol hangoztatva van, főleg ezen az oldalon. Felvilágosítón csak erről van szó. És már bocs, de én nem értem, hogy miért pont a szüzesség elvesztéséért aggódsz, ha simán lehetsz terhes is! És nem nevezlek felelőtlennek, pedig megérdemelnéd, csak nem értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!