Tegnap megujjazott a baratom, es en kivertem neki, majd elhatalmasodott rajtunk a vagy es berakta.1 cm-re kb.1 percre. Aztan lattam hogy a bugyim veres volt. Ez mindenkepp a szuzessegem elveszteset jelentheti? Utanna azonnal elmentem furodni.
14/lany (nem kerem , hogy felelotlen stb.. e-nelkul is tudom hogy leirjatok.)
Felek hogy akar csak egy kicsi ondo is belem kerult..
Mivel a barátod elélvezett, majd pedig az ondóval teli nemi szervét betette a hüvelyedbe, így mégis mit gondolsz? És tök mindegy, hogy fürödtél vagy sem. A spermát nem lehet kimosni! Amennyi kell, az feljut és lehet az illető terhes.
És ilyen esetben az 1 perc bőven elég. És hogy csak 1 cm-re? Lehet volt az tovább is.
És ha véreztél, akkor vagy az ujjazástól sérült a hüvelyed fala, mert megsérült, vagy mert átszakadt a szűzhártyád.
Szóval amennyiben nem jön meg a vérzésed vagy eltérő lesz a megszokottól, azonnal csinálj terhességi tesztet!
Gratulálok!
Fiút, vagy lányt szeretnétek?
Gyönyörű szüzesség elvesztés, 1 c-re 1 percre <3
Komolyan nem értem, mire jó ez? Akkor már szexeljetek normálisan.
A szüzesség elvesztése a kisebbik probléma, a nagyobbik az, hogy terhes is lehetsz.
A fürdés ez ellen semmit nem segít.
hát az biztos hogy nem csak 1cm-re volt benned,ha elvesztetted a szüzességet.
most izgulhatsz,nem irigyellek-remélem utána 100szor is meggondolod hogy meddig mentek el..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!