Mult het szombaton elvesztetem a szuzessegem, es mar meg kellett volna jojon a mestruaciom, de nem jott meg ez mitol van? Valaki volt mar igy hogy keset neki e miatt?
Figyelt kérdés
2014. márc. 6. 20:28
1/6 anonim válasza:
nekem 2 hetet késett az első szex után.
ha izgulsz, vegyél tesztet.
2/6 anonim válasza:
volt már három hetes késés is meg ciklus kimaradás is bnőmnél. Elhiteted hogy rágtuk a körmünk, + persze itt a tabi játszott szerepet, de a hormonok rafinált kis manók. Nem kell félni, még akkor se ha kimaradt, ha normális védekezés volt minden oké lesz.
3/6 A kérdező kommentje:
Ha holnap veszek egy tesztet,akkor mar ki mutatja hogy terhes vagyok vagy nem?
2014. márc. 9. 13:47
4/6 anonim válasza:
rávan írva menyi idő a szaroknál 3 óra max
5/6 anonim válasza:
Nekem hónapokig rendszertelen volt, a görcseim szintje meg az adott havi aktivitásunktól függött. Nem hiszem, hogy para lenne, csak újra be kell állnia.
6/6 anonim válasza:
Az első szeretkezést követő menstruáció mindig késik. Azért, mert a hormonháztartás felborul. Nekem 1 hetet késett, azóta rendszeresen beállt, hasfájós lettem, de keményen. Eddig rendszertelen volt, de az első szex után most már mindig pontosan megjön! Ne legyetek idegesek, ha nem élvezett beléd, akkor semmi para sincs!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!