Valahogy el lehet tolni a mensimet? (Gyógyszert nem szedek, szóval az nem megoldás. )
próbáljátok meg élvezni
ezt akartam írni...előző vok:)
bár nem a kérdésedre válaszolok, ezért bocs, de őszintén gratulálok, hogy ilyen okosan gondolkozol és a sok h*lye tanács ellenére sem engedsz a véleményedből. teljesen igazad van: menstruáció alatt sokkal hamarabb el lehet kapni fertőzéseket (mivel nyitva a méhszáj). lehet olyan fertőzés is aminek esetleg nincs is tünete, csak majd ha valaki babát akar és nem jön össze ne csodálkozzon ezen.
látszik, hogy éretten gondolkozol, és tartsd is ezt meg. az első együttlét legyen emlékezetes de a jó dolgok miatt! ha jan. közepe akkor jan közepe. ez nem a dátumtól függ. vigyázz az egészségedre továbbra is mert ez nagy kincs.
én erős menstruációs görcsökre melegítőpárnát szoktam használni. a meleg nagyon jól ellazítja nekem a görcsöket és fél óra múlva már nem is fáj semmi. :)
figyi. nem tudom, hogy a citrommal hogy próbálkoztál, de nekem ez mindig bejött: mensi előtti napokon bögrébe félig citromlé, félig víz, és iszogatni lassan. minden nap egyet. meg ha mensi közben vagy, akkor is jó, mert kevesebb lesz tőle. ha gondolod, próbáld ki. :)
18/L
Szia ! Én a következőt tudom neked tanácsolni! menzesz előtt egy héttel kezdj el dupla adag C-vitamint szedni. Napi 2000 es adagot. Amúgysem fog megártani ebben a nem éppen baktérium+vírusmentes időszakban. ez nagy eséllyel eltolja a vérzést. én nem rég voltam beteg és az orvosom felírt nekem duplaadag c-vitamint aztán egy hétig késett és már azt hittem, hogy terhes vagyok. és ha emellé még a menzesz előtt elkezdesz nagy mennyiségben citromot enni,inni akkor szerintem összejön a dolog.
U.I: Amikor az orvosomtól megkérdeztem, hogy mitől késhetett a menzesz, akkor a c-viamint "okolta"
Szia!
Hogy alakult a szilveszteri programod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!