Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hüvelygomba. Mi a megoldas?...

Hüvelygomba. Mi a megoldas? Kaptam gyógyszert kenöcsöt de semmi nem segit

Figyelt kérdés
h aszexelek akkor kijön a feher cucc szex közben?
2010. jan. 7. 16:48
 1/7 anonim ***** válasza:

1. menj vissza az orvoshoz

2. NE SZEXELJ HÜVELYGOMBÁVAL!!!!!!!!!!!!!!

2010. jan. 7. 16:57
 2/7 anonim ***** válasza:

Na haragudj, de az orvos nem mondta, hogy ne szexelj addig, amíg a gyógyszer benned van?

Szerintem mondta, csak elkerülte a figyelmed.

2010. jan. 7. 16:58
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Menny vissza az orvoshoz és mond, hogy eddig nincs megfelelő eredmény.

Többiek: nem azt mondta a kérdező, hogy szexelni fog, csak mi történne ha...

TM

2010. jan. 7. 17:13
 4/7 anonim ***** válasza:
menny mi? jesus, menj!
2010. jan. 7. 17:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Elnézést, csak kezdek átállni az "Msn-es" írásra. Igaz évente 20 percet használom az Msn-t.
2010. jan. 7. 17:39
 6/7 A kérdező kommentje:

köszi

szexelni nem akarok, csak felteves volt, kicsit ciki lenne sztem a paromnak is es nekem is

2010. jan. 7. 18:31
 7/7 anonim ***** válasza:

ezt én irtam másik kérdésre,de a te kérdésedre is vannak benne megoldások:

nem rég kiirtam ugyanezt a kérdést. nos ugyanez a problémám nekem is most tegnap voltam dokinál aki nem nögyogyász hanem direkt ilyen gombákkal foglalkozik. tegnap megvizsgált vett v 3féle kenetet 1hét mulva lesz eredmény,de elmondta h nem gombám van hanem vmimvegyes dolog és méh nyak gyulladásom. tudod miért mert nem volt megfelelelöen kezelve a visszatérö candidám és szépen feljebb kuszott. a nögyogyászom a hibás mert ö 1cer sem vett tölem kenetet,holott ha vett volna akkor teljesen kilennék kezelve. ajánlani tudom h kérj beutalot a bör és nemibeteg gondozoba ez a nö is dolgozik azon a területen,és kérj 1 nagy kivizsgálást.

mi ovszert használunk. a doki azt mondta h az csak a terhességtöl véd de az ilyen korokozoktol nem és ez orál utonis terjed tehát lehet h téged kikezeltek, de a párodban még benne van attol függetlenül h kapott gyogyszert,mert az én barátom is kapott de lehet h nem ment ki belöle,és most jövöhéten ö is szépen eljön velem kivizsgálásra,vesznek töle vizeletet,ondo mintát,húgycsőfalábol mintát. és a végére járunk h most akkor ö valojában egészséges e.

sztem érdemes ezt nektek is végig csinálni nehogy komolyabb legyen a baj,nekem azt mondta a doki h szerencse h megtaláltam öt mert különben már meddö is lehetnék:S nem szabad ezzel játszani, ja és a fogamzásgátlo is hajlamosit!!addig ne szexeljetek amig a párodat nem kezelték ki!illetve ha téged is kikezeltek heti 1szer tejsavkupot használj,és mellözd az irrigátort mert azzal csak visszafertözötsz!

2010. jan. 8. 01:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!