Mi lehet a gondom? Talán hüvelygomba de nem vok benne biztos. Orvosnál más jártam sok gyogyszert kiprobáltam de mindig elöjön. Talán nem is gomba
Nekem is 15éves koromban kezdődött és én is 17vagyok most. A sok folyás nem minden esetben utal gombára ,van akinek a sok a természetes ,én is így vagyok vele, hogy van ,főleg a ciklusom 14-19napja között.Én is sok dokinál voltam, kaptam kúpokat ,de érdeks módom mindig előjött, pedig mosakodógélt is használok,meg inkább franciabugyit ,mint tangát!Nekem a Combi nem igazán vált be,mert az csak az enyhe tüneteket kezeli,de mire az ember észreveszi ,hogy baj van,az már nem az enyhe kategóriába tartozik.Legutóbb mikor voltam a dokinál kérdezte, hogy használtam-e már hüvelyöblítést és mondam hogy nem. Nah akkor írt ki nekem Jód tartalmút, ami kiöli a gombákat.ÉS utána még használni kellett tejsavasat is.Azt mondta, hogy mivel hajlamos vagyok a hüvelygombára, használjak havonta 1szer hüvelyöblítést (akkor amikor sok a folyás) 5napig napi 2szer, de mivel kolis vagyok, nem tudom megoldani így csak 3nap használom.Már 2.hónapja, hogy nem jött elő, nekem bevált ez az öblítés.
A DM-ben, Rossmannban kapható a Colpo-Cleaner hüvelyöblítő (1200Ft) és veszel hozzá Colpo-Cleaner tejsavas pezsgőtablettát (800Ft):ebben van 20db és ez nekem elég kb.4hónapig, mert ahogy írtam havonta 3nap használom 2szer!
Itt egy link róla: [link]
Ez a pezsgőtablettáról: [link]
Ez pedig az irrigáto+pezsgőtabletta:
Remélem tudtam segíteni és beválik Neked is! Jobbulást!Remélem kipróbálod, majd várom ,hogy visszaírj, hogy hogy vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!