Valahogy el lehet tolni a mensimet? (Gyógyszert nem szedek, szóval az nem megoldás. )
hát figyu biztos megoldás csak a gyógyszer...mást nem fog tudni senki ajánlani..
de ha ennyire fontos neked a párod akkor nem tom mért kell átmenni plázabiccs-be h "jajj most hozzám se nyúlhatsz"...eléggé szánalmas ez a hozzáállás:/
lehet lepontozni
Sajnos nem. És elvileg előtte már nem is menstruálsz, tehát a gyógyszert sem tudod elkezdeni.
Imádkozz, hogy késsen :) (Bár Murphy, hogy ilyenkor úgyis megjön)
"nem tom mért kell átmenni plázabiccs-be h "jajj most hozzám se nyúlhatsz"..."
Ezt nem értem... Nem azt mondtam, hogy hozzám sem nyúlhat, hanem azt, hogy 2 felnőtt ember ha együtt van, szeretne egymással szerelmeskedni is, de nekem ez fér be ha éppen megvan (egyszerűen gusztustalannak tartom), másrészt meg úgy görcsölök ilyenkor, hogy nagyon nyaralni sincs értelme, mert egy sétát, kirándulást sem tudok élvezni, olyan fájdalmaim vannak.
Persze, kibírjuk anélkül, nem vagyunk állatok, csak gondoltam megkérdezem, hátha tud valaki valamit. Amúgy január közepén kezdek gyógyszert szedni, de azzal most nem vagyok kisegítve:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!