Valahogy el lehet tolni a mensimet? (Gyógyszert nem szedek, szóval az nem megoldás. )
Figyelt kérdés
Szilveszterkor elmennénk pár napra pihenni a barátommal és nekem elvileg pont akkor lesz meg. Még friss kapcsolat, még csak petting volt köztünk, de már nagyon szeretnénk lefeküdni is egymással, de mivel távkapcsolatban élünk, addig már csak egyszer találkozunk, akkor viszont nem lesz olyan a helyzet. Ha megvan, akkor végighaldoklom a 4 napot, olyankor nekem a szex szóba sem jöhet, pláne nem úgy, hogy első alkalom lenne egymással. Úgy meg emberkínzás együtt lenni 4 napot, hogy csak petting és tudjuk, hogy egy hónapig megint nem látjuk egymást:(2009. dec. 15. 09:31
11/39 A kérdező kommentje:
bocsánat, taszítja
2009. dec. 15. 10:04
12/39 anonim válasza:
Tudok ajánlani priviben valamit, amitől Ő nem veszi észre, hogy menstruálsz. De a vérzést nem tudom elmúlasztani. A görcsökre szedjél görcsoldót. Mást én sem tudok, de így lefeküdhetsz vele, mindenféle kényelmetlenség nélkül:)
Nekem bejött.
Az alkohol és a citrom közül, valamelyiktől korábban jön meg, és valamelyik napokkal eltolja, de nem tudom melyiknek melyik a hatása, pedig amíg fiatal voltam addig többször alkalmaztam, és bevált...
13/39 A kérdező kommentje:
Kíváncsi lennék a priviötletedre:)
Az alkohol, citrom, kevés folyadék, sok folyadék stb házi módszerek nekem eddig még nem jöttek be, időnként próbálkozom velük, de ez kb. olyan minthogy időnként veszek egy lottót is:)))
2009. dec. 15. 10:08
14/39 anonim válasza:
Az én pasimat nem taszítja a "vérfürdő" , bár mindenki más és más...
15/39 A kérdező kommentje:
Görcsoldót olyan lórúgás mennyiségben szedek, hogy attól totál kába vagyok, olyankor nekem a túlélés a tét. (A munkaidőt kibírom általában, azonkívül végem.)
2009. dec. 15. 10:09
16/39 anonim válasza:
Hát dobj egy privit, és elárulom.
17/39 A kérdező kommentje:
Nálam is be van állítva a privát, de ha úgy neked egyszerűbb, akkor írok.
2009. dec. 15. 10:11
18/39 anonim válasza:
A görcsoldásra a sport is jó. Nekem segít.
20/39 anonim válasza:
09:56-os osztom a véleményed:)
Én is így vagyok ezzel, a párom pedig nem zavarja ha megvan:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!