Valahogy el lehet tolni a mensimet? (Gyógyszert nem szedek, szóval az nem megoldás. )
Figyelt kérdés
Szilveszterkor elmennénk pár napra pihenni a barátommal és nekem elvileg pont akkor lesz meg. Még friss kapcsolat, még csak petting volt köztünk, de már nagyon szeretnénk lefeküdni is egymással, de mivel távkapcsolatban élünk, addig már csak egyszer találkozunk, akkor viszont nem lesz olyan a helyzet. Ha megvan, akkor végighaldoklom a 4 napot, olyankor nekem a szex szóba sem jöhet, pláne nem úgy, hogy első alkalom lenne egymással. Úgy meg emberkínzás együtt lenni 4 napot, hogy csak petting és tudjuk, hogy egy hónapig megint nem látjuk egymást:(2009. dec. 15. 09:31
21/39 A kérdező kommentje:
A sport esélytelen, próbáltam, de amikor menni sincs erőm, nekem csak rosszabb lett a sporttól. Az Agnucaston ami bevált valamennyire.
2009. dec. 15. 10:13
22/39 A kérdező kommentje:
Írtam közben privátot.
2009. dec. 15. 10:14
23/39 anonim válasza:
válaszolva az egyik kérdésedre nem tudom biztos h van olyan pasi akit ez taszít de nagyon sok olyan is van akit nem...szóval nem tudom a tiéd milyen...amúgy meg nem kell vérfürdőt csinálni lehet azt zuhany alatt is vagy törölköző alád és misszionáriusban úgy nem lesztek nagyon olyanok...utána persze zuhanyzás de ez alap...és ez is igaz h van akinél görcsoldó hatású is...a fertőzésekről meg annyit h egy gumin ugyan már milyen baci tud megtelepedni??? hiszem a guminak ez is a lényege!!!
24/39 A kérdező kommentje:
Nem csak a fertőzés, de nekem gusztustalan... Persze, tudom elfogadott, mindent lehet, de engem zavarna. (Több olyan barátom is volt, akinél szintén szóba sem jöhetett volna, de ott nem is volt komolyabban kérdés, mert nem több hetente tudtunk találkozni)
Megbeszélem majd vele (még nem került ez szóba), de amikor még amúgy sem szoktunk össze az ágyban, akkor nem akarok ezzel indítani...
2009. dec. 15. 10:25
25/39 anonim válasza:
akkor próbáljatok meg valamikor máskor először lefeküdni...és imátkozz h bmondjuk jan. 1 délben jöjjön meg:)
27/39 A kérdező kommentje:
Ez a gond, hogy a máskor az majd január közepe legközelebb:( Na ja, marad a reménykedés, hogy késik..:))
2009. dec. 15. 10:42
28/39 anonim válasza:
karácsonykor nem tudtok együtt lenni? akkor is szép együtt!
aztán a szilveszter meg ahogy alakul bár sztem ha akkor se fekszetek le akkor csalódott lesz a pasid:(
29/39 A kérdező kommentje:
Nem, karácsony esélytelen:(
2009. dec. 15. 11:04
30/39 anonim válasza:
akkor nincs más tippem...bárhogy lesz próbáld meg élvezni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!