Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek, hogy magasabbra...

Mit tegyek, hogy magasabbra nőjek?

Figyelt kérdés

Szeretném elérni a 175-178 cm-t. Most 162 cm vagyok.

Anyukám 155 cm. Apukám 175-177 körül van. A családomban mindenki magas. Ezalatt azt értem, hogy 170-nél biztos, hogy több. Csak anyukám ilyen pici. Most kezdtem edzeni, jövőhéten konditermekbe fogok járni, plusz teniszezni is fogok. Mindennap megiszok 2 liter vizet, vagy többet. Esetleg valami ötlet? Nagyon szeretnék megnőni! Agykontrollal el lehet érni?

Előre köszönöm!

15/L

2014. márc. 4. 20:30
1 2
 11/17 kari ka válasza:
83%
Elő tudod segíteni rendszeres nyújtó és húzóckodó gyakorlatokkal. Egészséges étrenddel. Semmi chips meg cukorka.És az is fontos hogy ne maradj fent sokáig mert este van csak nyugalomban a test és ilyenkor termelődnek azok a hormonok amik elősegítik a növekedést. Esetleg igyál megy lefekvés előtt 30-percel egy pohár kálciumos vizet. (calcium sandoz pl). Ha ezt betartod jó eséllyel növekedésnek indulsz. A húgomnál bevált! :) sok sikert!
2015. aug. 23. 09:24
 12/17 anonim válasza:
62%
Sodrófa. ;D
2017. okt. 1. 21:32
 13/17 anonim válasza:
100%

Az elso hozzaszolo!

Nem gondolod,hogy rohadt nagy parasztság így beszélni a magas lányokról??mintha barki is tehetne róla,hogy milyen magas!mintha nem is lenne ember a magas nő!Hat ásd el magad de nagyon mélyre mert én a helyedben ilyen véleménnyel ki se mennék az utcara.undoríto a velemenykinyilvanitasod

2017. okt. 22. 21:20
 14/17 anonim válasza:
100%
Egyetértek az utolsóval ! Kedves első nem gondolod hogy a magas lányoknak milyen rossz és a magad fajta parasztok még jobban elveszik az önbizalmukat? Itt vagyok a magam 178 centijével tudod milyen szar érzés hogy lassan minden pasi alacsonyabb nálam ? És hogy nem mernek nálam kezdeményezni a magasságom miatt ? Hmm belegondoltál ebbe ? Bunkó paraszt vagy, senki nem tehet a magasságáról!
2018. máj. 30. 11:12
 15/17 anonim válasza:
74%
Igen , agykontrollal el lehet érni mert volt egy nő akinek az egyik lába nagyobb volt mint a másik és az volt az álma hogy magassarkúban táncoljon és mezítláb sétálhasson a tengerparton , de ez nem volt lehetséges mert az orvosok azt mondták neki hogy csak optikai cipőt hordhat , de ő nem hitt az orvosoknak és agykontrollal annyit növesztett a lábán hogy egyforma lett. :) Amúgy ezt az agykontroll tanárom mondta.
2018. nov. 9. 14:44
 16/17 anonim válasza:

Bár elég régi a kérdés, azért megválaszolom. Én 14 éves voltam és 164 cm. Valamiért szerettem volna elérni a legalább 168 cm-t. Nagyon sok vizet ittam jógáztam és volt egy alkalmazás amin nyújtó gyakorlatok voltak, így (bár 5 centit ígértek😏) 3 centit nőttem. És igen, igazolom az előttem levő válaszolót, a kalciumos víz segít lefekvés előtt (de utána valószínűleg fel fogsz kelni, hogy mosdóba menj😊)

Egyébként sikerült valamit nőni

2 év alatt?

2020. júl. 2. 13:32
 17/17 Orbán balázs2 válasza:
Lányok esetében az a vonzóbb ha nem olyan magasak mint egy férfi.de ha te azt érzed hogy nőni akarsz akkor amit egy ismerősünk mondott aki ezzel foglalkozik,hogy nyújtó gyakorlatokat kell csinálni,nekem azt tanácsolta függeszkedjek sokat és megnyúlok,a neten is azt írják függeszkejd sokat és minimum 1-2 cm nősz.remélem tudtam segíteni
2021. júl. 28. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!