Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan nőjek? Én egy 13 éves...

Hogyan nőjek? Én egy 13 éves lány vagyok, és 145 cm. Nagyon szégyellem, és nem tudom mit tegyek, mert mindenki csúfol mert kicsi vagyok. Hogyan tudnám elérni hogy nőjek?

Figyelt kérdés
2011. dec. 28. 10:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Sajnos befolyásolni nemigen tudod, alkati, örökölt tulajdonság is lehet. Ha szüleid kisebb növésűek, te sem leszel magas. Aztán elképzelhető, hogy egy éven belül 10-15 cm-t nősz.
2011. dec. 28. 11:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nősz még, de lehet, hogy nem. Szégyellni nem kell :) A csúfolódást majd kinövik!
2011. dec. 28. 11:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudod befolyásolni a testmagasságod! Ne foglalkozz azokkal akik csúfolnak. Egyébként is nőhetsz még, de az sem baj, ha felnőtt korodban is alacsony maradsz, hiszen sok fiúnak, (köztük nekem is), az alacsony lányok tetszenek!
2011. dec. 28. 11:56
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. ;)
2011. dec. 30. 22:22
 5/7 anonim ***** válasza:

Egy ember nagysága nem a magasságán múlik ! Napóleon sem volt óriás ! Aki meg emiatt csúfol, az szerintem egyszerűen csak éretlen, infantilis.

egy fiu, aki 189 magas

2012. febr. 25. 09:42
 6/7 anonim válasza:
egyél naponta gyümölcsöt , zöldséget , tejterméket és még az is segithet ha felszedsz magadra pár kilót
2012. dec. 9. 19:48
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Aki a magasságod miatt csúfol, az saját magáról állít ki szegénységi bizonyítványt.

Egyébként 13 évesen még nem álltál meg a növésben, még sokat változhat a magasságod (különösen, ha nemi érettségben sem vagy túl fejlett).

2013. jan. 6. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!