17 éves srác vagyok és sok lány szerint helyes de ennek ellenére betegesen szégyellem a külsömet (arcom) még a buszon is amiért pattanásos vagyok és picit heges az arcom! Milyen kenöcs tünteti el a pattanásokat és a hegeket?
Minen nap 3-4x mosok arcot Baba Szappanal! én fiú léttemre nem ismerek semilyen csili vili kenöcsöket:S
És egy idő után miért zsírosodik az arcom?Még akkoris ha nem mozgok, csokit nem eszek se mogyit se szotyit semmit! Csak fött kaját, bár szerintem ehez a kajához semi köze
Ti ebben tapasztaltak vagytok és azért irtam ide hogy ne egyből a drága cuccokat vegyem meg hanem tájékozodjak kicsit
17 évesen még simán lehet problémás bőröd, nem kell szégyellni
sajnos a hegeket nem tudod eltüntetni, szóval inkább ne is nyomkodd az arcod...inkább menj el kozmetikushoz időnként, vagy kérd meg vmelyik ügyes nőrokont, hogy kigőzölés után segítsen rajtad...de tényleg csak akkor, ha érti a dolgát, és fertőtlenítsd
amúgy bemész bármelyik drogériába, és az arcápoló termékeknél találsz kifejezetten problémás bőrre való arclemosókat, tonikokat, krémeket...márkát nem mondok, mert mindenkinek más válik be...próbálgasd
de igazából gyógyszertárban is tudnak jó dolgokat ajánlani
az tényleg jó, ha nem eszel zsíros és cukros kajákat, de emellett igyál sok vizet, és fogyassz sok citrusfélét...mandarint még most is lehet kapni olcsón
remélem, segítettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!