Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek, hogy magasabbra...

Mit tegyek, hogy magasabbra nőjek?

Figyelt kérdés

Szeretném elérni a 175-178 cm-t. Most 162 cm vagyok.

Anyukám 155 cm. Apukám 175-177 körül van. A családomban mindenki magas. Ezalatt azt értem, hogy 170-nél biztos, hogy több. Csak anyukám ilyen pici. Most kezdtem edzeni, jövőhéten konditermekbe fogok járni, plusz teniszezni is fogok. Mindennap megiszok 2 liter vizet, vagy többet. Esetleg valami ötlet? Nagyon szeretnék megnőni! Agykontrollal el lehet érni?

Előre köszönöm!

15/L

2014. márc. 4. 20:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
22%
Eloszor is a 170 nem magas. Masodszor nem tudod befojasolni a magassagodat semmivel. Akarmennyi vizet is iszol meg. Harmadszor lany letedre szerintem ne akarj ettol magasabbra noni. Nem hallottad meg h a fiuk az alacsony lanyokat szeretik? En nem jarnek 170 feletti lanyokkal. Az mar akkora mint egy pasi!
2014. márc. 5. 01:02
 2/17 anonim ***** válasza:
37%
Nem tudsz tenni semmit. Egyébként már most sem vagy alacsony! 162 centi még felnőtt nőknek is jó, nem egy 15 éves lánynak! De még így is van esélyed nőni.
2014. márc. 5. 05:53
 3/17 A kérdező kommentje:

De hollandiában elég törpe lennék, csupán ezért szeretnék legalább még 10-20 cmt nőni.

Ha sokat nyújtózkodok? A csontjaim még rugalmasak. Ezt hallottam, szerintetek igaz?

2014. márc. 5. 06:47
 4/17 anonim ***** válasza:
42%
Hollandiában, Magyarországon és bárhol a világban a növekedést a növekedési hormon szabályozza. Előző voltam.
2014. márc. 5. 07:18
 5/17 anonim ***** válasza:
66%
Együtt tudok érezni veled ,én is 15 éves lány vagyok és 162 cm, utálom ,hogy ilyen kicsi vagyok, sajnos mostanában nem vettem észre magamon ,hogy kicsit is nőttem volna, bár mások szerint magasabb vagyok. Még nem volt barátom ,de félek ,hogy nem fogom felérni...
2014. márc. 5. 15:07
 6/17 anonim ***** válasza:
28%

Megegyszer leirom, h a lanyoknak nagyon elonytelen ha magasak. Egyreszt nem fogtok tudni alacsonyabb pasival jarni, masreszt nem fogtok tudni magassarkut hordani a baratotok mellett. Es egyebkent is a pasik nem szeretik a magas lanyokat.

Erdekes modon a kanasz lanyok mindig magasabbak akarnak lenni, az idosebb lanyok/nok meg alacsonyabbak. 175 centi?? Te jol vagy? Egy akkora not mar meg sem mernek tamadni az utcan mert akkora mint egy hegyomlas.

2014. márc. 5. 15:19
 7/17 A kérdező kommentje:
én meg elmondom még egyszer, hogy magas szeretnék lenni! És mivel Hollandiában elég magasak az emberek, ezért én is magas szeretnék lenni! Mert Hollandiában fogok élni! Szóval.... akkor hogy tudnék nőni?
2014. márc. 6. 12:13
 8/17 anonim ***** válasza:
69%
A 2. és a 4. vagyok. Én meg még egyszer leírom, hogy a növekedést a növekedési hormon szabályozza. Ez nem kívánságműsor!
2014. márc. 6. 12:34
 9/17 anonim ***** válasza:
7%

Hollandiaban 3 centivel nagyobb a noi atlagmagassag mint nalunk. Ez alapjan gondolod oket oriasnak?

Mindegy, azon felesleges vitatkozni hogy miert akarsz rosszat magadnak. A lenyeg az h nem tudod befojasolni a novekedesedet semmivel. Erted? Semmivel!

Es arra is kivancsi leszek h jutsz ki hollandiaba. :)

2014. márc. 6. 13:41
 10/17 fesnesg válasza:
100%

kérem szépen akinek nincs tapasztalata a témában vagy nem biztos az állításában az ne írjon butaságot! több kommentben láttam azt, hogy nem tudsz a magasságod ellen tenni. ez nem igaz.

itt az én tanácsom: kezdj el jógázni.

a jógában egy csomó jóféle gerinc nyújtó gyakorlat van s köztudott, hogy a gerincoszlop nyújtásával 1-2 cm-t nőhetsz.

és persze az úszást is tudom ajánlani vagy bármilyen aktív sportot.

2014. dec. 4. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!