Mit tegyek, hogy magasabbra nőjek?
Szeretném elérni a 175-178 cm-t. Most 162 cm vagyok.
Anyukám 155 cm. Apukám 175-177 körül van. A családomban mindenki magas. Ezalatt azt értem, hogy 170-nél biztos, hogy több. Csak anyukám ilyen pici. Most kezdtem edzeni, jövőhéten konditermekbe fogok járni, plusz teniszezni is fogok. Mindennap megiszok 2 liter vizet, vagy többet. Esetleg valami ötlet? Nagyon szeretnék megnőni! Agykontrollal el lehet érni?
Előre köszönöm!
15/L
De hollandiában elég törpe lennék, csupán ezért szeretnék legalább még 10-20 cmt nőni.
Ha sokat nyújtózkodok? A csontjaim még rugalmasak. Ezt hallottam, szerintetek igaz?
Megegyszer leirom, h a lanyoknak nagyon elonytelen ha magasak. Egyreszt nem fogtok tudni alacsonyabb pasival jarni, masreszt nem fogtok tudni magassarkut hordani a baratotok mellett. Es egyebkent is a pasik nem szeretik a magas lanyokat.
Erdekes modon a kanasz lanyok mindig magasabbak akarnak lenni, az idosebb lanyok/nok meg alacsonyabbak. 175 centi?? Te jol vagy? Egy akkora not mar meg sem mernek tamadni az utcan mert akkora mint egy hegyomlas.
Hollandiaban 3 centivel nagyobb a noi atlagmagassag mint nalunk. Ez alapjan gondolod oket oriasnak?
Mindegy, azon felesleges vitatkozni hogy miert akarsz rosszat magadnak. A lenyeg az h nem tudod befojasolni a novekedesedet semmivel. Erted? Semmivel!
Es arra is kivancsi leszek h jutsz ki hollandiaba. :)
kérem szépen akinek nincs tapasztalata a témában vagy nem biztos az állításában az ne írjon butaságot! több kommentben láttam azt, hogy nem tudsz a magasságod ellen tenni. ez nem igaz.
itt az én tanácsom: kezdj el jógázni.
a jógában egy csomó jóféle gerinc nyújtó gyakorlat van s köztudott, hogy a gerincoszlop nyújtásával 1-2 cm-t nőhetsz.
és persze az úszást is tudom ajánlani vagy bármilyen aktív sportot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!