A dohányzás megállíthat a növekedésben? 15 éves vagyok és kb.2 éve cigarettázom, azóta nem igazán nőttem magasabbra.164 cm vagyok, fiú. A mai naptól letettem a cigit, már rá se gyújtok.
Sajnos elég nagy.
Osztálytársam (16éves) 4éve cigizik(meg még mellé fű,dr*g,pia) és csak 160centi körül van
Másodjára kérdezem, mert az első kérdés törlődött. Nem vagyok kíváncsi az ilyen madarak véleményére.
Többieknek köszönöm a választ!
Érdekes mód én most is látom a kérdést, ahol ráadásul elég korrekt válaszok voltak, nem ilyen az ismerősöm ismerőse ismer valakit...
Szóval nem kell csiripelni kiskancsó, nem én vagyok az aki egy kérdést se tud visszakeresni És nem én vagyok az, akinek cigihez kell nyúlnia, hogy kicsit is többnek látszódjon.
Lehet IQ szinthez kötik az oldal elérhetőségét...
A magasságot legnagyobb részben a genetika határozza meg (ha 165-170 centisek a szülők, valószínűsíthető hogy te is akkora leszel). Hacsak nincs növekedést visszavető betegséged, minden más tényező csak kis mértékben számít (de azért nem elhanyagolható). Ha táplálkozásod nagyon egyoldalú és hiányos, ha sport, mozgás helyett napi 5 órát ülsz gép előtt, ha napi 8 óra helyett 1-2 órát alszol. Ez mind mind közrejátszik abban, hogy valaki nem éri el a genetikai magasságod. A pia és cigi is odavág neki, de a dolgok leegyszerűsítése lenne csak külső tényezőkre fogni a magasságot, mert mint mondtam, az születésünkkor kódolva van.
Ha magasságon nem is, értelmiségen meg tisztelettudáson még lehet csiszolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!