Endometriózis műtét utáni fájdalom?
Szia.
Ne izgulj nekem is meg mindig nyomasra erzekeny belul a hegek .nekem holnap lesz harom honapja h mutotek endometriozissal.
Nekem huvelyfolyasom nem volt .de viszont mos eben a honapban van hetek ota .de mitol nemtudom .nagyon szeretnek babat mar nemtudom ilyen mutet utan mikor lehet teherbe esni!?
Es te kedves kerdezo te szeretnel babat? Ha igen neked mit mondtak kb mikor eselyes?
Sziasztok Lányok!
Engem is műtöttek endoval már 7 hónapja.
Nekem a dokim azt mondta hogy aktív fél év után jó lenne ha öszzejönne a baba.
Jövőhonapba megyek vissza majd látjuk mit mond bár még nem telt el a fél év aktív probálkozás mivel később keztük el :)
Nyomás érzékenység még normális ilyenkor.
Ha nem büdös, sárgás vagy zöldes a folyásod akkor az is normális. Kaptatok valamilyen gyógyszert?
Elso vok.
En nem kaptam halistenek.semit.
Az jó , én kaptam visanne nevű gyógyszert ami mellet teherbe lehet esni, bár csak két hónapig ettem mivel utánna döntöttük el hogy jöhet a baba :)
Nekem elég nagyok voltak az endos ciszták és mind két petefészkemen volt, szerencsére megtudták menteni őket.
Az baj ha egy ilyen mutet utan felborul a ciklus?
Nekem mutet elott 5 napig tartott es 31 napos ciklusaim voltak.jelenleg orulok ha 20 naposok a ciklusaim lehet nincs ovulaciom?!
Kerdeztem a nodokit es azt mondta hogy ez tok jo ez igy ez a ciklus hogy keves es rovid.
De akor egyaltalan hogy lehet jo? Ideje sem lene beagyazodni a babanak szerintem?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!