A petefészek csavarodás vagy a szülés fájdalmasabb?
Óriási hasi fájdalommal kerültem kórházba. A műtét során 2 petefészek cisztát távolították el, és helyreállították a többszörösen megcsavarodott petefészket és petevezetéket. A köldökömön és megy másik 1 cm-es vágáson keresztül mentek be a hasamba, de végül fel is kellett vágni, így van egy 15cm-es vágásom is.
Vajon ez a fajta fájdalom erősebb (4 napig szenvedtem erős fájdalomcsillapítók mellett is + műtét utáni felépülés) vagy a szülés??
Nekem volt részem mind a kettőben, a megcsavarodás miatt egyenesen állva se tudtam közlekedni, nem is tudom hogy jutottam be a kórházba, ahol telenyomtak mindenféle fájdalomcsillapítóval.
Nekem a szülés sokkal de sokkal nehezebb volt.
Viszont neked ez nem törvényszerű, két barátnőm is van, akik nagyon könnyen szültek. Úgyhogy ha mázlid van, akkor azt fogod mondani, hogy neked meg a szülés volt könnyebb, mert csak kipottyant a baba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!