A petevezeték-csavarodás NAGYON fájdalmas? És mindenképpen műteni kell?
Baromi fájdalmas!! Nekem 2 éve volt, a rendszeres morfium adagok mellett is sírtam a fájdalomtól, 10 méternél többet nem bírtam sétálni, a végén már epét hánytam.
Mikor kezdődött és még nem volt annyira elviselhetetlen a fájdalom, de akkor is éreztem hogy ez valami komoly dolog, kell hogy orvos lásson. Rövid időn belül elviselhetetlen lett a fájdalom, úgy éreztem ha nem ütnek ki teljesen, beleőrülök. Viszont voltak kis szünetek, mikor mondhatni nem is fájt. Engem elég későn diagnosztizáltak, mert először folyton leráztak az orvosok, majd magától elmúlt a fájdalom pár nap múlva. Fél év múlva jött vissza, akkorra már háromszorosan meg volt csavarodva a petefészkem és a petevezetékem. Még ekkor sem volt napokig diagnózis, végül sürgősségi műtét lett, csak a csodán múlt hogy nem halt el a petefészkem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!