Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A petevezeték-csavarodás...

A petevezeték-csavarodás NAGYON fájdalmas? És mindenképpen műteni kell?

Figyelt kérdés
Van köztetek olyan, akinek már volt ilyen problémája? Nagyon fájdalmas volt?

2013. jan. 6. 18:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem nem tudom hogy van-e, de mivel a HSG alapján el vagyok záródva egyik oldalon teljesen, másikon részlegesen, a doki azt mondta hogy lehet az is sok más mellett, hogy meg van csavarodva a petevezetékem. Na most nekem nincs fájdalmam. Tehát ha fájdalmas lenne akkor nem vetette volna fel hogy ez is lehet. A laparoszkópos műtét derítette volna ki hogy mi az elzáródás oka.
2013. jan. 11. 08:42
 2/2 anonim válasza:

Baromi fájdalmas!! Nekem 2 éve volt, a rendszeres morfium adagok mellett is sírtam a fájdalomtól, 10 méternél többet nem bírtam sétálni, a végén már epét hánytam.

Mikor kezdődött és még nem volt annyira elviselhetetlen a fájdalom, de akkor is éreztem hogy ez valami komoly dolog, kell hogy orvos lásson. Rövid időn belül elviselhetetlen lett a fájdalom, úgy éreztem ha nem ütnek ki teljesen, beleőrülök. Viszont voltak kis szünetek, mikor mondhatni nem is fájt. Engem elég későn diagnosztizáltak, mert először folyton leráztak az orvosok, majd magától elmúlt a fájdalom pár nap múlva. Fél év múlva jött vissza, akkorra már háromszorosan meg volt csavarodva a petefészkem és a petevezetékem. Még ekkor sem volt napokig diagnózis, végül sürgősségi műtét lett, csak a csodán múlt hogy nem halt el a petefészkem.

2015. júl. 26. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!