Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miert van ez? Nagyon felek.

Miert van ez? Nagyon felek.

Figyelt kérdés
faj a huvelyem es a folyasom is eleg sok neha viszket nogyogyaszhoz nem akarnek menni...de miert lehet ez? hazi praktikat tudnatok ra esetleg vagy valami veny nelkul kaphato kremet? 13eves lany vagyok ja es rendszeresen tisztalkodom! es ezt 1-2 napja vettem eszre es nagyon szornyu :(

2014. febr. 22. 19:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Várhatsz vasárnapig, de az ilyenek nem múlnak el maguktól. És tovább ne várj, mert egy elhanyagolt hüvelyi fertőzésnek súlyos következményei lehetnek a felszálló fertőzések nyomán. Ne halogasd, hamar túl leszel rajta! Szólj anyukádnak, és kérd meg direktben, hogy ne mondja el az élettársának, hogy miért mentek orvoshoz. De amúgy az élettársa is ismeri valószínűleg ezeket. Minden bizonnyal minden barátnője is átesett már ilyenen.
2014. febr. 22. 20:59
 12/22 A kérdező kommentje:
koszonom a normalis valaszokat! beszelek holnap anyukammal!
2014. febr. 22. 21:10
 13/22 A kérdező kommentje:
abban segitenetek hogy mi okozta ezt hogy kaphattam el?
2014. febr. 22. 21:19
 14/22 anonim ***** válasza:

Ne várj, nem fog elmúlni.

Bármiért lehet, honnan tudjuk? Nyugodjál meg, a nők átesnek ilyen dolgokon, ez nem ciki, nem te vagy az egyetlen, 13 évesen sem, és anyukádnak sem lesz fura, maximum sosem beszélt veled ilyenekről...

De, nőgyógyászhoz kell menned, ez a dolga hogy segítsen, nem szabad így élni, később nagyobb bajod lesz tőle, ha nem kezelik ki.

2014. febr. 22. 23:30
 15/22 anonim ***** válasza:
Szia! A 6-os hozzászólásban ki van fejtve, hogy hogy kaphattad el. Röviden: önmagadtól. A normál bélflórában rengeteg baktérium és gomba él.
2014. febr. 23. 00:08
 16/22 A kérdező kommentje:
ma mar ugy keltem hogy a nagy szemerem dombom faj mintha nyomna valami kozben hozza sem ert semmi...
2014. febr. 23. 08:57
 17/22 A kérdező kommentje:
bocsanat *nagy szemerem ajak
2014. febr. 23. 09:01
 18/22 anonim ***** válasza:
Talán gyulladásod lehet. Minél előbb el kéne menned orvoshoz, mert minél hamarabb mész el, annál könnyebben gyógyul.
2014. febr. 23. 09:02
 19/22 anonim ***** válasza:

átmenetileg próbáld ki az ecetes ülőfürdőt. enyhíti a viszketést. ügyeletre felesleges elrohanni vele, lehet a fél napod is ott töltenéd..

nekem is volt már egyszer gombám, pont hétvégére jött ki, hétfőn elmentem orvoshoz és keddre már elmúlt, de attól még kaptam rá gyógyszert és végigcsináltam a kúrát.

2014. febr. 23. 09:04
 20/22 anonim ***** válasza:
31%

Gomba lesz ez, szólj anyudnak és Canesten combi nagy valószínűséggel megszünteti.

Vény nélkül kapható.

2014. febr. 23. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!