a puncim , vagyis a kisajkam és a hüvelyem környéke megduzzadt, és elkezdett ilyen fehér, darabos valami folyni. a kisajkamban viszketést és szúró fájdalmat érzek. 16 vagyok, érdemes lenne nőgyógyászhoz menni!
értelmes válaszokat légyszi
2012. febr. 9. 17:37
1/9 A kérdező kommentje:
kérdőjelet akartam a végére ..
?*
2012. febr. 9. 17:38
2/9 -=Koldus=- válasza:
Érdekes, hogy ezen tünetek után, Te még kérdezgetsz itt minket, hogy elmenj-e orvoshoz. Gondolkozz el egy kicsit és rájössz a válaszra...
2012. febr. 9. 17:40
3/9 anonim válasza:
Szerintem beszélj édesanyáddal és menjetek el orvoshoz
Ha édesanyáddal bármi ok miatt nem szeretnél beszélni szerintem akkor is menj el azért orvoshoz megnézetni magadat
2012. febr. 9. 17:40
4/9 anonim válasza:
Legvaloszinübb hogy gomba fertözesed van(de lehet mas fertözes is),es ilyenkor igen orvoshoz kell menni.
2012. febr. 9. 18:30
5/9 anonim válasza:
Keress egy női dokit első alkalomra mindenképpen azt ajánlom neked, mert a vetkőzés és a terpesztés is elviselhetőbb elötte.
Nagy valószínűséggel könnyebb megbeszélni a "ciki" problémáidat is vele, hiszen ő is nőből van.
2012. febr. 9. 18:44
6/9 anonim válasza:
Ezt nem lehet megúszni, ha nagyon izgulsz, akkor női dokit keress, esetleg elviselhetőbb elötte...
2012. febr. 9. 19:07
7/9 anonim válasza:
hüvelygomba
vegyél a gyógyszertárba canesten combi krémet és 2-3 nap alatt elmúlik ,ha nem akkor orvos!
2012. febr. 9. 19:49
8/9 anonim válasza:
Ezzel mindenképpen orvoshoz kell menned!
2012. febr. 10. 07:02
9/9 anonim válasza:
Canesten kombi 1500-2000 ft vény nélkül kapható. Van benne kúp és kenőcs is. Ha nem használ -> orvos
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!