Miert van ez? Nagyon felek.
Figyelt kérdés
faj a huvelyem es a folyasom is eleg sok neha viszket nogyogyaszhoz nem akarnek menni...de miert lehet ez? hazi praktikat tudnatok ra esetleg vagy valami veny nelkul kaphato kremet? 13eves lany vagyok ja es rendszeresen tisztalkodom! es ezt 1-2 napja vettem eszre es nagyon szornyu :(2014. febr. 22. 19:31
2/22 anonim válasza:
gombának tűnik. házilag nem érdemes kísérletezni, mert ahhoz meg kell határozni a gombafajtát. ha candidád is van nem érdemes házilag próbálkozni, mert a vénynélkül kapható cuccokra már szinte rezisztens.
3/22 anonim válasza:
ÉS szedtél gyógyszert mostanában?
4/22 anonim válasza:
Menstruálsz már? Miért nem akarsz orvoshoz menni? Félsz tőle vagy családi okok? Ha félsz tőle, akkor csak annyi, hogy nem kell tőle félni egyáltalán, én 12 évesen voltam először, nyilván nem kellemes, de fogd fel úgy, mint egy vizsgálat és kész :)
5/22 anonim válasza:
Ha elmondod a nőgyásznak, hogy mi a panaszod és hogy szűz vagy még, akkor nem fog ujjal megvizsgálni. Mintát vesz, ami alapján meg lehet állapítani, mi a probléma. Könnyű mondani, hogy nem kell tőle félni, de jobban jársz, ha elmész, hamarabb túl leszel a bajon.
6/22 anonim válasza:
Ahogy az előzők is írták, valóban nem kell a nőgyógyásztól félni. Szüzeket különösen kíméletesen vizsgálnak - nem mintha a "felnőtt" vizsgálat olyan nagy dolog lenne... :)
Lehet gomba is, baktériumos fertőzés is, ezek alapján a tünetek alapján nem eldönthető!
Hogy honnan kaphattad a fertőzést: ne felejtsd el, hogy a végbélnyílás ott helyezkedik el a hüvely közvetlen közelében. Tehát a hüvely körül folyamatosan baktériumok és a bélflórában normálisan is jelen lévő gombák vannak. A hüvelybe való "beköltözésüktől" a hüvely normál flórája véd. Ha ez vagy az immunrendszered egyensúlya akár egy picit is megborul, akkor máris kész a fertőzés. Egy nő átesik életében 100 ilyenen, nem kell tőle megijedni.
7/22 A kérdező kommentje:
menstrualok mar igen ! es szuz is vagyok anyukamnak hogy mondjam el? nem merem mert az elettarsanak elmond kb mindent :( es nem akarom hogy tudjon rola max csak anyu mert o vinne el ez alap...
2014. febr. 22. 20:31
8/22 A kérdező kommentje:
gyogyszert nem szedek
2014. febr. 22. 20:32
9/22 anonim válasza:
amikor ketten vagytok elmondod, hogy mi a bajod. hétfőn meg elmentek orvoshoz.
10/22 A kérdező kommentje:
es ha varok meg legalabb 1 napot? hatha elmulik...
2014. febr. 22. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!