Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért fáj a hasam? 12 éves...

Miért fáj a hasam? 12 éves leszek nemsokára és egy kicsit félek tőle.

Figyelt kérdés
És még nem jött meg..Lehet hogy azért? Kérlek segítsetek..
2013. jún. 26. 23:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
vagy elcsaptad a hasad vagy jön a nyári mikulás
2013. jún. 26. 23:31
 2/8 anonim ***** válasza:
igen valószinüleg hamarosan megjön, de ennek semmi köze sem a szerelemhez sem a szexhez. A nők egészsége rovatba kellett volna irnod.
 3/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy azért, de lehet, hogy csak elrontottad a gyomrod. Nem kell rajta idegeskedni, majd jön, ha jönnie kell. Hordj egy betétet a táskádban és távozz a topicból, mert ez 18+-os.
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem kéne éretlen szilvát enni...

Más bajod nem nagyon lehet.Aki még soha sem vérzett,annak nem is lehet gyereke.Akárkivel dughatnál,akkor se lenne még.(de azért ne tedd,csak úgy példáztam)

2013. jún. 26. 23:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy menstruálni fogsz.
2013. jún. 27. 09:19
 6/8 anonim ***** válasza:

nem feltétlen jelent közeledő menzeszt. Van rá esély, 50-50.

Nekem hatodikban gyakran fájt a hasam,én is azt hittem, hogy meg fog jönni,mert már fejlett voltam hozzá. Nyolcadikban jött meg.

Az egyik barátnőm ötödikben is érzett alhasi fájdalmakat. Neki is nyolcadikban jött meg.

Egy volt barátnőm ötödiktől kezdve mindig panaszkodott "így fáj,úgy fáj, lehet hogy meg fog jönni,stb". 4 év alatt legalább 6-szor (!) eljátszotta ezt, sőt már azt is kamuzta hogy megjött neki (egy tanévben 3-szor próbálta bemesélni, de mindig lebukott!!). Pár hónapja még csinálta ezt, de úgy mondta, hogy én nem voltam ott (nekem biztosan reklámozta volna, ha megjött volna neki vagy hangosan említette volna hogy megy cserélni..) Ám a dolog ismét kacsának bizonyult, februárban történt. Ám állitólag még azóta sem nagylány, amit nem csodálok.. 14 múlt, de agyilag 9-10 (külsőleg 12-nek tippelik) :D

15L

2013. jún. 27. 11:29
 7/8 anonim ***** válasza:

Semmi köze nincs az agyi érettségnek, vagy a külső kinézetnek (bár ennek talán kicsit több) ahhoz, hogy kinek mikor jön meg.

Másrészt lehet terhes akkor is, ha még nem menstruált, de ahhoz elég szerencsétlen egybeesés kell.

2013. jún. 27. 13:03
 8/8 anonim ***** válasza:

#6-os vagyok.

Nem arra értettem hogy van köze hozzá, hanem hogy eszméletlenül gyerekes a csaj, de már nagylánynak érzi magát és már görcsösen menstruálni akar.

2013. jún. 27. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!