Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nagyon félek! Most nemsokára...

Nagyon félek! Most nemsokára leszek 15 éves, és nemrég fedeztem fel két herém között a hímvesszőmtől lefelé húzódó vékony barnás csíkot, és a két 'golyóm' között kicsit pirosas, de nem annyira, és kicsit szúrogat. Ez lenne a herevisszér?

Figyelt kérdés
És én úgy látom hogy az a csík kicsit a balherém felé húzódik de úgy látszik mintha közepén lenne és ugyan megáll egy helyen a két 'golyó' között közepén, egyébként elnézést hogy így fogalmaztam most de nagyon nagyon be vagyok s*arva hogy most herevisszérem van és a szüleimnek szóljak-e hogy menjünk el megnézetni, mert olvastam interneten erről és amikor láttam a videót hogy hogy műtötték az érintettet, totál összeomlottam hogy most mit csináljak ha nekem is ugyanezt kell csinálnom!!! De viszont ha (14 évesen) altatnak és semmire se emlékszem, akkor persze hogy oké.... Nem tudom mit tegyek!!! Ez elvileg már régebben láttam és akkor még semmi sem volt (kis szúrások a két heregolyóm között)! Őszintén mondva én nem mernék szólni a szüleimnek mert 'összeesek' ha műteni kell, mivel a legérzékenyebb pont az amiről most beszélek, és szerintem minden 'férfiúnak'! Kérlek segítsetek!!! Köszönöm előre is!

2013. ápr. 20. 00:08
1 2
 1/17 acelsziv ***** válasza:
ha nem foglalkozol vele rosszabb lehet. Szedd össze magad és irány a doki.
2013. ápr. 20. 00:20
 2/17 anonim ***** válasza:

Hali!

Ne ess össze, és szedd össze magad, Pajtás! :-o

Nem attól lesz erős, felnőtt, ill. férfi vki, hogy hagyja magát elgyengülni, s gyáván lapul, és sunnyog! :-o

Tudom, még 14 éves vagy, és valahol még gyerek. Igen, gyerek még, mert csak egy gyerek retteg igazán egy ilyentől. Bújna oda vkihez, hogy védje, vígasztalja meg, de nem meri, mert fél. Maga sem tudja, hogy igazán mitől. (az ismeretlentől, ami vár reá.)

Van egy probléma, ami megoldást kíván. Azt húzni, azzal szembenézni értékes idő. Ismerek ilyen hozzád hasonlókat, akik ucsak sunnyogtak anno, mint most te, Kérdező. Többen közülük most már röhögnek magukon, hogy féltek, és BIZONYTALANSÁGBAN TARTOTTÁK ÖNMAGUKAT EGY APRÓ, AKKOR MÁR SZINTE SEMMISÉGNEK TŰNŐ DOLOG MIATT! :-o

Te is sakkban tartod jelenleg önmagadat! Inkább engeded, hogy a kétségeid és a félelmeid eluralkodjanak rajtad, ahelyett, hogy szembeszállnál velük. Nemrég volt egy érdekes és tanulságos találkozásom egy ucsak 14 évessel, csak neki nem ez volt a baja, hanem eleinte sokkal másabb. Nem feltétlenül igényel műtéti beavatkozást önmagában egyik sem a 3 közül, amire fényt derítettünk, de együtt azért 2 igen zavaró. Ehhez társult még egy 4. is, amelytől a legjobban rettegett, uis nem volt elég neki egy fitymaszűkület + rövid fék, amely utóbbi esztétikaiiag is kommentál6atlan, amint hozzáértem a makkjához vizsgálat közben, legszívesebben ordított volna, és a könnyeivel küszködött, annyira fájt neki (makk hiperérzékenysége). Kitisztítani a makkját és a fitymáját érzéstelenítés nélkül gyakorlatilag le7etlen volt, és akkor még a (fújt) lidocain eleinte csípős 6ásairól még nem is bexéltünk...

A fiút eleinte próbáltam rábeszélni, hogy szóljon a szüleinek, vagy lega a bátyjának, de olyan volt, mint most te is vagy. Nem akart. Bármit, csak azt ne! :-o Ezért is vállalkoztam arra, hogy akkor segítek neki.

Az egész után a gyerek kikészült idegileg. Elsírta magát, annyira félt az egésztől, igaz komolyabb dolog nem történt alatta, csak egy vizsgálat + tamponálás. De az a feszültség, ami előtte-alatta végig benne volt, az utána bukott ki igazán belőle, akkor volt képes csak leengedni és megnyugodni. Ennél még rosszabbra számított, de kibírta az egészet! 14 évesen képes volt önállóan, felelős döntést hozni önmagáról, tele félelemmel, megannyi vívódás után! :-o Ez tesz uis igazán felnőtté és férfivá mindenkit... A FELELŐSSÉG VÁLLALÁSA, A DÖNTÉSI KÉPESSÉG ÖNMAGUNKRÓL és mások felett is! :-o

'

** * **

Én most csak arra bíztatnálak hogy nyugodj meg, s végy egy nagy levegőt, Pajtás! :-o Addig nincs okod félni, amíg be nem bizonyosodik az, hogy baj van, akkor majd ráérsz félni, de addig ne emészd magad! :-o

Egyelőre meg kéne győződni arról, hogy tényleg baj van-e, vagy csak potyára ijesztegeted magadat!? De ezt csak egy orvos tudná megállapítani igazán!

_ El mersz menni egyedül egy ilyenhez?

_ Valójában miért nem mersz szólni szüleidnek? Mi történne akkor, ha szólnál? Mitől félsz most? (Mondd el, Pajtás! :-o )

Nyugodj meg, nyelj egyet és válaszolj a fenti kérdésekre! :-)

Fel a fejjel! :-)

Üdv: EE

2013. ápr. 20. 03:00
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Mitől parázol?

Minden férfinak van,nekem is!

Csak nézd meg mennyien kérdezik ezt!

[link]

Egyszer rákerestem és van ennek neve is,de már a születésünk kor is ott van,csak később jobban látszik.

2013. ápr. 20. 03:36
 4/17 anonim ***** válasza:
69%

* (@ előző)

>>FORRADÁSI NYOM<<-nak hívják. Azután forr össze mindenkinél, hogy az anyaméhen belüli élet végén a 9. hónapban a herék leszálltak a herezacskóba.

Van, akinél simán egyenesen húzódik végig a fitymafék folytatásaként a péniszen, a herezacskón és a gáton át a végbélnyílásig, de van, akinél elkezd minden ok nélkül göcsörtössé válni egy szakaszon, ami persze egyénenként változik. (Ahány ember, annyi féle-fajta... do.Ob)

2013. ápr. 20. 06:03
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Az apróbb szúrások lehetnek attól is, hogy most indul be igazán a tesztoszterontermelésed. A herevisszér nem ilyen. Állandó tompa fájdalom, ülésre erősödik. Az erek kidudorodnak a herezacskón, többnyire a bal herére jellemző. Az általad leírtak nem is hasonlítanak erre, nem kell parázni.
2013. ápr. 20. 07:21
 6/17 A kérdező kommentje:
Mindekinek köszönöm szépen ezt a sok segítő, nyugtató hozzászólásokat, de én mintha úgy látnám hogy a herém közepétől kicsit balra húzódna pár centit az a csík. Ez biztos hogy az? Nem lehet h valami sorvadás?:S És egy kérdésem lenne E E-hez. Ez a fitymaszűkülés mit okozhat? Ettől lehet valami bajom ha van?
2013. ápr. 20. 11:13
 7/17 anonim ***** válasza:

Ne parázzá már!!!

Ez normális,nekem is ilyen!

A fitymaszűkület nekem is volt,sok embernek van,nem lehet teljesen hátrahúzni a bőrt a makkon,csak félig vagy annyit sem!Ezt viszont meg kéne csináltatni!

2013. ápr. 20. 11:19
 8/17 anonim ***** válasza:

...feltéve ha van neki szűkülete. (Mert erről nem ír semmit, inkább csak kérdez.)

Igaza van az előzőnek, ne parázz már! Ez pont így szokott lenni: Butuska kisgyerek olvas vmi érdekeset, megnézi a sajátját, és még akkor is beképzeli magának a legkisebb rendellenességet, ha már vmi tünet AKÁR CSAK RÉSZBEN IS, de stimmel a sajátján, mintha csak keresné azt, hogy min paráz6na be. :-o Sztem ettől te sem különbözöl, Kérdező! :-o

Én nem arra akartam kilyukadni, hogy esetleg fitymaszűkületed van, azt csak az előbbi korodbéli fiú esete kapcsán említettem meg, hogy lásd, neki sem fenékig tejfel az Élet, s hogy neki is kemény döntést kellett hoznia önmaga érdekében, noha rettegett tőle, de bevállalta, s nem bánta meg, annak ellenére sem, hogy megviselték a történtek.

Tudod te egyáltalán, mi az a fitymaszűkület? :-o (Írd meg itt! Ha nem jót mondasz, majd segítünk! ;-)

Üdv: EE ˙ (egybeírandó, nem különszedve... ;-D )

2013. ápr. 20. 11:35
 9/17 anonim ***** válasza:

Teljesen normális, az a csík minden férfinak ott van, a neve raphe scroti,írd be google-be, akkor láthatsz egy csomót, és meglátod, hogy nem egyformán néz ki mindenkinél. Teljesen normális, ha valamelyik irányba eltér, hiszen az embrei test nem teljesen szimmetrikus.

Egyébként a herevisszér műtét egy kis beavatkozás, nem is altatnak hozzá, és kb. 15-20 perc az egész. Ezt nem azért írtam le, mert neked az lenne, csak hogy tudd, nem olyan borzasztó az.

2013. ápr. 20. 11:36
 10/17 anonim ***** válasza:
69%

>... Ó Istenem, fészpalm! ((Ɯ-o ˙ Most kapcsolok, hogy az #7-es lelőtte a poént... na mind1!

A fitymaszűkület nem okoz tulajdonképpen semmit, ha a fityma alatti területet megfelelően tudod tisztítani, attól függetlenül, hogy az mjuk nem megy hátra rendesen merev állapotban, csak éppen nem megy simán hátra, így ha mondjuk felnősz és lesz majd egy (remél7őleg) szép és okos barátnőd, akivel szeretnél szeretkezni, és esetleg nekiadnád a szüzességedet, gondok le7nek a fütykössel a punciba való behatolás közben, és az kellemetlen le7 neked, az élmény meg el van rontva.

Rosszabb a helyzet, ha mégsem tudod tisztítani a makkot és a belfitymát (azaz, a fityma alatti területet). Akkor uis a makkod pereme alatt termelődő faggyú feltúrósodik, (SZMEGMÁSODIK) és ha kórokozót kap, elérzékenyíti, begyullasztja, összetapasztja a makkodat a fedőbőrrel. Akkor aztán valóban csak orvos segít7, hogy feljöjjön megint a fityma, ezért kell minden reggel és este szorgalmasan hátrahúzni a bőrt a kukacodon, és hüvelykujjal + tusfürdővel rendesen átmorzsolni körbe, alaposan, időnként Betadine-nal is meg le7 ezt ismételni utána, hogy az oldat egy olyan 3-5 percig a makkod és a fitymád felszínén szabadon legyen, fedetlenül, úgy morzsold meg, akkor is ha érzékeny a makk! (szoktatni kell)

Ha neked az is bajod lenne (amit mi innen nem tud6unk), akkor egy okkal több, hogy orvos megvizsgáljon téged, Pajtás! :-o ˙ De amennyien nincs ilyen bajod, úgy NE KÉPZELD BE MAGADNAK! Oké?

˙

Az meg nem baj, ha az a csík nem középen van. Van akinél ferdén húzódik, mint pl. az alábbi képen is:

>> [link]

(___ Am. igen, a forradási heg a herezacskón valóban "raphe scroti", a péniszeden meg "raphe penis", függően attól, hogy mely szakaszáról van szó!?)

˙

>>>>>

HEREVISSZÉR-ÖNVIZSGÁLATI MÓDSZER:

~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

1.) Fürödj meg kellemesen langyos, meleg (ne forró!!!) vízzel, akkor a zacsid jól felpuhul majd.

2.) Fürdés után állj fel, s tapintsd át a herezacskódat, majd a heréidet keresd meg benne a balt először. Ha megtaláltad, akkor mind2 kezed hüvelyk- és középső ujjával feszítsd ki a herezacskó bőréhez, úgy a hüvelyk- és mutatóujjaiddal át tudod tapintani a heréid felszínét. A bal heréd mellékheréje ekkor a bal kezed első 3 ujja közé esik.

3.) A bal kezed első 3 ujját csúsztasd egy kicsit a jobb kezed első 3 ujja felé, közben még mindig ott van a bal heréd. Így megtalál6od a mellékheréd legalját! Ott indul az ondózsinór, amit végig követ7sz egészen a fütyid oldaláig felfelé!

4.) Engedd el a jobb kezed ujjaival a zacsidat. Helyezd ezután a bal kezed első négy ujját a herezacskód alá úgy, hogy az azon futó forradási hegnél legyenek A ZACSI MÖGÖTT az ujjaid! Ezután fordítsd rá a hüvelykujjadat A ZACSI ELÜLSŐ oldalán a forradási hegre, mintha összecsípnéd a zacsid közepét! :-)

__ Húzd így összecsípve a zacsid széle felé a bal kezedet, úgy hogy a hüvelykujjad és a tenyered KÖZÖTT legyen a baloldali ondózsinórod, így az gyakorlatilag "csapdába esik", így meg tudod vizsgálni az alakját, érezni tudod, hogy az sima-e vagy göcsörtös, mint a tyúkgiga, vagy a tyúkbél!?

<<<<<

No, neked milyen így érzetre? :-)

2013. ápr. 20. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!