20 éves vagyok, és évek óta herevisszér-tágulatom van, a és gyulladásom is van a húgycsövemben és a prosztatámban. A mostani spermaképem tragikus. Mennyi az esély, hogy nem lesz gyerekem? (többi lent)
Sok az esélyed .A víszeres herék nagyban hozzájárulnak
ahhoz,hogy a spermiumok életképtelenek legyenek .
Ebben a korban a viszér már nem fog visszafejlődni .
Ha ez az állapot még romlik is,a here elvesztését is jelenheti.Gyenge a vér áramlása a herében .A gond nem is itt van ,hanem a gyűjtő vénában .A gyulladásokat meg ki kell kezelni .
Jó, de természetesen megoperáltatjuk. Akkor csak fog működni, nem?
Egyébként te szakértő vagy? Mert laikusok riogatása nem érdekel.
Itt szakértőt aligha találsz, legalább is megállapítani nem tudod, ki milyen témában az, önjelölt szakértők vannak csak egy fórumon.
Ha helyrehozzák a vérellátást, regenerálódhat, mint a testben bármi, de erre soha nincs garancia, nem lehet tudni innen, mennyire súlyos.
Ha nem laikusokra vagy kíváncsi, miért nem kérdezel meg egy szakorvost, vagy valakit, akiről érezhető, hogy jobban ért a témához!?
Íme egy példa:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__3..
Nem vagyok szakértő ,de annyira azért foglalkoztam a témával,hogy ne hülyeséget írjak .Inkább több helyen is olvasok erről,minthogy valami hülyeséget írjak .Nem játék más testi baja ,gondja még itt sem .
1 es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!