Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nagyon félek! Most nemsokára...

Nagyon félek! Most nemsokára leszek 15 éves, és nemrég fedeztem fel két herém között a hímvesszőmtől lefelé húzódó vékony barnás csíkot, és a két 'golyóm' között kicsit pirosas, de nem annyira, és kicsit szúrogat. Ez lenne a herevisszér?

Figyelt kérdés
És én úgy látom hogy az a csík kicsit a balherém felé húzódik de úgy látszik mintha közepén lenne és ugyan megáll egy helyen a két 'golyó' között közepén, egyébként elnézést hogy így fogalmaztam most de nagyon nagyon be vagyok s*arva hogy most herevisszérem van és a szüleimnek szóljak-e hogy menjünk el megnézetni, mert olvastam interneten erről és amikor láttam a videót hogy hogy műtötték az érintettet, totál összeomlottam hogy most mit csináljak ha nekem is ugyanezt kell csinálnom!!! De viszont ha (14 évesen) altatnak és semmire se emlékszem, akkor persze hogy oké.... Nem tudom mit tegyek!!! Ez elvileg már régebben láttam és akkor még semmi sem volt (kis szúrások a két heregolyóm között)! Őszintén mondva én nem mernék szólni a szüleimnek mert 'összeesek' ha műteni kell, mivel a legérzékenyebb pont az amiről most beszélek, és szerintem minden 'férfiúnak'! Kérlek segítsetek!!! Köszönöm előre is!

2013. ápr. 20. 00:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mindenkinek ilyen a zacsija ,az enyém is .
2013. ápr. 20. 18:08
 12/17 A kérdező kommentje:
#9 megnéztem, szerintem ez az. Egyébként köszönöm szépen mindenkinek a sok tanácsot! EE-nek is:)
2013. ápr. 20. 20:12
 13/17 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi bajod, de menj el egy urológushoz és nyugodtan mutasd meg neki hogy megnyugodj.
2013. ápr. 20. 23:35
 14/17 anonim ***** válasza:
Olyan "forradás" nekem is van a zacsimon. Érzékenyebb is mint mellette, s néha valóban szúr mikor pl.időváltozás van.De ez teljesen normális, az urológusom mondta évekkel ezelőtt.
2013. ápr. 20. 23:41
 15/17 A kérdező kommentje:
és a fehér pöttyök a herén mit jelenthetnek?
2013. ápr. 21. 00:00
 16/17 anonim ***** válasza:

Azok a fehér pöttyök Fordyce-pöttyök vagy szőrtüszők le7nek a zacsidon. De mondd, nálatok nem volt otthon vagy a suliban (vmeikben) szexuális felvilágosítás?? :-o

Üdv: EE

2013. ápr. 21. 00:09
 17/17 anonim ***** válasza:

a barnás csík mindenkinek van, a herezacskó ott nőtt össze, teljesen normális

herevisszered nincs

2013. ápr. 21. 01:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!