Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Valaki segítene? (menstruáció,...

Valaki segítene? (menstruáció, fejérfojás) bővebben lennt!

Figyelt kérdés
Észrevettem kb 3-4 hete, hogy nagyon erős a fehérfolyásom, (annyira, hogy a bugyim is át szokott ázni teljesen) és azóta minden nap ez van... a mensim még nem jött meg egyszer sem, és először azt hittem, hogy amiatt van, de rájöttem, hogy lehet egy fertőzés is. szerintetek mi az, menstruáció jelei vagy fertőzés? p*na szaga van, ha lefekvés előtt nem mosom meg, akkor csíp és büdi... 12 lány

2014. jan. 15. 18:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
az normális.
2014. jan. 24. 21:36
 12/16 anonim ***** válasza:
Na, azért ha én este fürdök reggel még nem büdi. Az sem mindegy,hogy milyen a szag jellege. Egyes hüvelyi fertőzéseknek jellegzetes a szaguk,annyira,hogy az orvosnak még váladékvizsgálatot sem kell csinálnia,elég ha megszagolja. Kedves kérdező,ha csíp és büdöset érzel,még ha csak X időre a fürdés után,akkor sem ártana,ha látna orvos. De mivel ilyen fiatal vagy próbálj meg valamit: vegyetek a patikában olyan kúpot,ami a hüvelyflóra helyreállítására való pl. Génia 92,stb, vagy Lactofeel hüvelygélt. Lehet,hogy egy kicsit elszaporodott valamelyik kórokozó,ami a hüvelyben található. Ezek megoldják,ha ettől van.
2014. jan. 25. 06:50
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha baj van, akkor nem számít, hogy ki hány éves, el kell menni orvoshoz. Ha fürdés után kb. fél órával, de még pisilés előtt is kellemetlen szagot érzel, akkor jobb ha orvoshoz mész.
2014. jan. 25. 07:35
 14/16 anonim ***** válasza:
66%
Normális ez így, ha más tüneted nincs, akkor nem kell orvoshoz menned, mert nincs miért.
2014. jan. 25. 08:41
 15/16 A kérdező kommentje:
Ok köszönök mindent! Nagyon kedvesek vagytok... Hétfőn elmegyek a gyógyszertárba és veszek olyan győgyszert. :)
2014. jan. 25. 11:01
 16/16 anonim ***** válasza:
Reméljük, hogy segíteni fog.
2014. jan. 25. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!