Nektek is ez van? Vagy nektek hogy megy ez? 14/L
Ha nagyon görcsölök, akkor Advil. Bár azt hiszem az csak 18 év felett lehet szedni.
Van valamilyen Algo-s gyógyszer, direkt görcsökre.
Nekem általában hat a no-spa, de ha mégse, akkor Algopyrin mellé.
A várt mensi ELŐTT kezd el szedni a cataflamot napi kétszer. Így a menzeszre kifejti már a hatását. A mensi első napján is szedni kell no-spaval kombinálva.
A legjobb azonban, ha konzultálsz gyermek nőgyógyásszal.
Bölcs dolog, hogy nem mész nőgyógyászhoz. Így nyilván elkerülheted, hogy a rézfa.sú hóbagoly meggyalázzon.
És pláne tök jó gondolat lesz, ha netán esetleg valami problémád lesz, neadjisten valami kis fertőzés, akkor a nemmegyeknőgyógyászhoz mentalitás kifejezetten értékes lesz.
Mondjuk én is orvosellenes vagyok. DE meglátogatni meg lehet őket, csak tekints rájuk úgy mint bohócokra. El akarnak adni mindenféle fölösleges gyógyszert, azzal ne foglalkozz de adott esetben nem ár, ha elmondják a véleményüket az állapotodról. Tehát időnként azért látogass majd el nőgyógyászhoz.
2 idióta viselkedésforma van.
Az egyik, amikor valaki ész nélkül hisz az orvosoknak, és szétmérgezi magát emiatt gyógyszerekkel.
A másik amikor valaki 100%-ban elkerüli az orvosokat. Egyik sem bölcs, a kettő között lenne az utunk igazából!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!